Večernji list - Hrvatska

To je tip žene koja se dobro osjeća u mojim kreacijama

Dizajner je kreirao outfit za jednu od najpoznati­jih reperica

- Iva Kordić scena@vecernji.net ZAGREB

Nicki je njegov zlatni korzet uz koji je napravio i haljinu nosila na nastupu na dodjeli MTV nagrada, a Zigman je dobio same pohvale od obožavatel­ja Na MTV-ovoj dodjeli nagrada VMA u Los Angelesu američka reperica Nicki Minaj za nastup je odjenula kreaciju s potpisom poznatog riječkog dizajnera Jurja Zigmana. On je na Instagramu podijelio fotografij­e s nastupa, a objava je bila popraćena čestitkama pratitelja koji nisu krili oduševljen­je zbog ovog velikog uspjeha. “Nemam riječi, svaka čast...”, “Ovo je najveći uspjeh nekog hrvatskog dizajnera”, pisali su neki obožavatel­ji na Instagramu.

“Zadovoljan sam”

– Sa stilistima Nicki Minaj surađujem već dulje vrijeme. Taman kad je ovo izašlo dogovarali smo nove stylinge za nadolazeći spot i stvarno je super raditi s takvim timom. Ne šaljem robu za koju nisam siguran i ne može se dogoditi da ne znam kome šaljem. Točno se zna što se radi i to zvijezde vole. Svi žele custom made i ovaj styling kompletno je Zigman. Zadovoljan sam jer je Nicki tip žene koja se dobro osjeća u mojim kreacijama – rekao je talentiran­i dizajner iza kojeg je više od deset godina uspješne karijere.

Vole ga i druge zvijezde

Nicki je u njegovim kreacijama na najvažnijo­j MTV-ovoj večeri glazbe otpjevala svoje nove hitove “Majesty”, “Barbie Dreams”, “Ganga Burn”, “FeFe”, a pratile su je predivne plesačice. Nosila je zlatni korzet koji je baš u njezinu stilu i koji je istaknuo sve njezine obline, a uz korzet Zigman je dizajnirao i voluminozn­u ružičastu haljinu. Ovo nije prvi put da je Zigmanov dizajn oduševio svijet – njegove kreacije već je nosila Fergie, glumica Kat Graham i članice grupe Little Mix. Već mu je neko vrijeme vjerna i Jelena Karleuša koja se nerijetko odlučuje upravo za njegov dizajn. Za tportal je jednom izjavio da Jelena Karleuša predstavlj­a “apsolutni DNK njegova brenda” i da se kod nje točno osjeti da ona nosi odjeću, a ne odjeća nju, što je dizajneru iznimno uzbudljivo.

 ??  ?? Odlična suradnja Ovaj styling kompletno potpisuje Zigman, rekao je dizajner koji je jako zadovoljan suradnjom
Odlična suradnja Ovaj styling kompletno potpisuje Zigman, rekao je dizajner koji je jako zadovoljan suradnjom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia