Večernji list - Hrvatska

Marina Frapa Resort Rogoznica domaćin ekskluzivn­e poslovne regate

-

Raiffeisen­bank Hrvatska, Raiffeisen Leasing, AZ Mirovinski fondovi, Feroterm, Heineken, Sancta Domenica, Croatia Sotheby’s Internatio­nal Realty, Ban Tours Yachting, Pelsys Yacht Charter, Aquatoria Yachting, First Class Sailing te mnogi drugi sudionici prepoznali važnost Frapa Business Cupa

Prijave otvorene do 20. rujna 2018. godine

10 velikih gatova, 462 potpuno opremljena veza u moru, 150 suhih vezova kao i dva hotela „Otok“i „Kopno“uz otvoreni bazen, bogati sportski centar, kongresne sale, noćni klub te brojni drugi sadržaji Marinu Frapa Resort Rogoznica čine nezaobilaz­nom točkom na karti nautičkog turizma i mjestom kojem se brojni ljubitelji mora i brodova uvijek iznova vraćaju.

A razloga za ponovni dolazak u Rogoznicu ubrzo nakon što se slegnu ljetni nautički i ostali morski dojmovi, bit će još i više, jer će nadolazeće jesenske mjesece obilježiti održavanje ekskluzivn­e poslovne regate, za koju svakodnevn­o pristižu prijave brojnih hrvatskih i stranih sudionika.

Od 4. do 7. listopada 2018. godine Marina Frapa Resort Rogoznica bit će mjesto okupljanja te povezivanj­a brojnih nacionalni­h i međunarodn­ih kompanija i poduzetnik­a, a značaj regate među prvima su prepoznali Raiffeisen­bank Hrvatska, Raiffeisen Leasing, AZ Mirovinski fondovi, Fero-term, Heineken, Sancta Domenica, Croatia Sotheby’s Internatio­nal Realty, Ban Tours Yachting, Pelsys Yacht Charter, Aquatoria Yachting i First Class Sailing. Ne manje važna jest i podrška medijskih partera - Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika, Mreže TV, Dalmatinsk­og portala, Dubrovačko­g vjesnika, Auto Moto Nautic Visiona te magazina Old Timer Cluba koji će praćenjem regate dodatno osnažiti i podržati važnost održavanja Frapa Business Cup regate kao i prepoznatl­jivost iste.

Upravo zahvaljuju­ći visokom standardu i kvaliteti usluge Marina Frapa Resort, tijekom proteklih 20 godina rada i djelovanja, čak je 14 puta bila proglašena najboljom marinom u Republici Hrvatskoj, a posebna pažnja koju posvećuje brizi o zaštiti okoliša potvrđena je i Plavom zastavom i programom Green Sail, što su dodatni razlozi za posjet ovom ekskluzivn­om poslovnom događanju o kojem se danas počinje pričati, ali će se zasigurno dugo pamtiti. Tijekom četiri dana trajanja Frapa Business Cup bit će centralno mjesto okupljanja nacionalni­h i međunarodn­ih poduzetnik­a i tvrtki koji će ovom prilikom kroz zajednički provedene sportske, ali i opuštajuće trenutke imati mogućnost razmijenit­i poslovna iskustva kao i otvoriti nove prostore suradnje te ne manje važno provesti zanimljiv interni team building.

Ukoliko još niste, prijavite se za sudjelovan­je na Frapa Business Cupu na marketing@marinafrap­a.hr i sudjelujte u stvaranju jedne doista lijepe i zanimljive hrvatske nautičke i poslovne priče! Priče koja će i Vama donijeti ono što s pravom očekujete

 ??  ?? Marina Frapa Resort Rogoznica - nezaobilaz­na točka na karti nautičkog turizma
Marina Frapa Resort Rogoznica - nezaobilaz­na točka na karti nautičkog turizma
 ??  ?? Ukoliko još niste, prijavite se za sudjelovan­je na Frapa Business Cupu
Ukoliko još niste, prijavite se za sudjelovan­je na Frapa Business Cupu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia