Večernji list - Hrvatska

Hojsak i Novosel predstavil­i novi album

- (sam)

Sportska novinarka i urednica Lana Banely nakon deset godina odlučila se oprostiti od redakcije u kojoj je počela

prvakinja u te-kvon-dou u posljednje vrijeme odlučila se više posvetiti obitelji, čak je i na svoj Instagram-profil umjesto imena stavila “Samo mama Lana”.

Samo mama Lana

– Biti mama najvažnija mi je stvar, a s tom ulogom postala sam i bolja, opuštenija i ne zamaram se nebitnim sitnicama koje su me prije mogle izbaciti iz takta – rekla nam je Lana u intervjuu koji je dala za naš prilog Ekran prije nego što se vratila s prvog rodiljskog dopusta. Lana je pet godina u braku sa sportskim menadžerom Andyjem Barom za kojeg se udala na skromnoj i intimnoj ceremoniji u srpnju 2013. godine. Nekoliko mjeseci poslije, u siječnju, rodilo im se i prvo dijete, sin Adriano. – Adriano je fenomenala­n i nikoga se ne boji. Otkako se rodio, samo se smije – rekla nam je Lana kada se nakon prvog rodiljskog vratila na posao. Kakvi je novi izazovi očekuju, nije otkrila u svojoj izjavi, ali vjerujemo da ćemo to uskoro doznati.

Duo Hojsak&Novosel predstavio je u “Studiju smijeha”, svoj treći album “Perle”, na kojem su obradili devet pjesama Zlatana Stipišića Gibonnija. Podsjetimo, duo čine Tihomir Hojsak (kontrabas) i Filip Novosel (tambura), a do sada smo ih znali kao Bow vs. Plectrum. – Napraviti ovakav album bio je uistinu velik izazov, ali i velik privilegij. Veliko hvala Gibonniju što je stvorio ovu divnu glazbu koja nam je bila neizmjerna inspiracij­a – kazali su Hojsak i Novosel, dodavši da je za svaki aranžman na albumu uloženo puno truda i ljubavi.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia