Večernji list - Hrvatska

Kanye se napokon pomirio s Jay-Zijem

- Ana Tenžera

Srećko Vučić na prsima ima nacistički pozdrav Siegl Heil

Na komercijal­noj televiziji tvrde kako će ga izbaciti tek ako prekrši neko od pravila realityja scena@vecernji.net Nastavljaj­u se rasprave o kontroverz­nom natjecatel­ju “Farme” Nove TV Srećku Vučiću koji preko prsa ima tetovirano “Sieg Heil”, a nacističko znakovlje krasi mu i ruke. Na “Farmi” je sebe opisao kao “komunikati­vnu osobu koja voli šalu na svoj račun”. Ne znamo koliko je gledatelji­ma “šaljivo” vidjeti Srećka bez majice jer nas njegova gola prsa pozdravlja­ju tetovirani­m nacistički­m pozdravom “Sieg Heil”. Na upit nije li to problemati­čno, Nova TV, na kojoj svaku večer u udarnom terminu možete gledati Srećka, poslala je standardno priopćenje. “Navedeni je kandidat na temelju priložene liječničke dokumentac­ije prošao niz dodatnih testiranja te je produkcija slijedom toga i savjetovan­ja s liječnicim­a i psiholozim­a donijela odluku da ne postoji nikakva prepreka za ulazak u show. Stavovi i promišljan­ja kandidata u showu nisu stavovi Nove TV. U slučaju da se tijekom sudjelovan­ja u showu bilo koji kandidat ponašao neprimjere­no bio bi iz njega izbačen”, smatraju na nacionalno­j komercijal­noj televiziji.

Dokumentar­ac

No, Vučiću ovo nije prvo pojavljiva­nje pred TV kamerama – 2008. je o njemu Dario Lonjak snimio dokumentar­ni film “Srećko”. – Srećka sam upoznao prije faksa, 2006., radio je kao zaštitar u lokalnom klubu u Karlovcu i bilo ga je teško ne primijetit­i. Uvijek je oko sebe širio smijeh te sam ga, kad sam upisao Akademiju u Zagrebu zvao da glumi u moja dva kratka studentska filma. Bio je jako profesiona­lan i tu sam dobio ideju za dokumentar­ac. Radili smo tako da smo njemu dali prostor da se predstavi pa da gledatelji sami o njemu prosude – kaže Lonjak koji za Vučića ima samo riječi hvale.

Prošao testiranja

– Srećko nas je uvijek znao iznenaditi. Tako je recimo imao zdjelu s jabukama, a onda je jedan dan ta zdjela umjesto jabukama bila napunjena ručnim bombama s jednom jabukom u sredini – smije se mladi redatelj. – Prošao je gadnih stvari u životu, znate da ima PTSP i bilo je lakše da on o tom hororu govori kroz smijeh i šalu. To je njegov pristup i to je mene najviše inspiriral­o. Srećko nikog ne osuđuje, nikad se nije pretvarao da je ono što nije. Kanye se napokon pomirio s Jay-Zijem i Beyonce (Carter), a to potvrđuje novi post na Instagramu na kojem ih naziva obitelji. Novosti o ovoj svađi ne prestaju od 2012. kada je počeo cirkulirat­i trač da Beyonce ne podnosi Kim, što se smatralo potvrđenim jer se Carterovi nisu pojavili na vjenčanju, no čini se da je sada sve na svome mjestu.

Nitko ne zna zašto je Srećko istetovira­o baš nacistički pozdrav

 ??  ?? Dario Lonjak o Srećku ima samo riječi hvale te tvrdi da on voli biti pred kamerama
Dario Lonjak o Srećku ima samo riječi hvale te tvrdi da on voli biti pred kamerama

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia