Večernji list - Hrvatska

Ferguson se oporavio i došao na Old Trafford

-

u momčadi svakog igrača čini boljim. Kad dobiju priliku, moraju se potruditi i dati sve što mogu da Dinamo pobijedi. A moj je posao da potom odredim tko će igrati u kojoj utakmici – objasnio je Nenad Bjelica.

Što više europskih izdanja

U HNL-u se Dinamo, nakon dobrog europskog izdanja, znao svojedobno i “popiknuti”. – Mislim da smo sada čvrsto na zemlji i unatoč velikoj pobjedi nad Fenerom. Ako netko slučajno poleti, trener je tu da ga spusti, mislim da nećemo imati problema – drži Ivan Šunjić. Osim atraktivno­sti suparnika, bez primisli o omalovažav­anju Intera, na domaće utakmice ne dolazi puno ljudi pa je plavima teže igrati. – Radimo na tome da u što više utakmica dobro igramo. Naravno da je lakše tako igrati pred punim tribinama, a znamo da u HNL-u imamo dvije, tri ili pet tisuća ljudi, a to nije isto kao kad igrate pred 20 tisuća. Od igrača tražim maksimalnu ozbiljnost, možda ne razinu kao kao za Fenerbahçe, ali trudit ćemo se da budemo na takvoj razini – kaže Bjelica. A prva prilika za to je današnji (16.30) susret s Interom u Maksimiru. Inter je dosad igrao promjenlji­vo, znao je zabiti dobroj Gorici tri komada, ali i podbaciti. – Inter ima jako dobrog trenera koji već dugo radi s tom momčadi, a ima i dobre igrače. Znam da može iznenaditi i pozitivno i negativno, ali ja sam usredotoče­n na naše igrače koji će danas istrčati, da budu na maksimumu. Vjerujem da će oni koji dobiju priliku dati sve što mogu – zaključio je trener Bjelica. Bivši menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson prvi se put pojavio u javnosti nakon teške operacije u svibnju zbog krvarenja u mozgu. 76-godišnji Ferguson pojavio se jučer na Old Traffordu uoči sraza Manchester Uniteda i Wolverhamp­tona.

Usredotoče­n sam na igrače koji će danas dobiti priliku, neka se pokažu, kaže Bjelica Davis kup finale: Hrvatska je postala tek 13. zemlja u povijesti koja je izborila barem tri finala Davisova kupa, a sada ima priliku za novo slavlje

 ?? HRVOJE JELAVIC/ PIXSELL ?? Hrvatska ima 6. i 18. igrača na ATP listi
HRVOJE JELAVIC/ PIXSELL Hrvatska ima 6. i 18. igrača na ATP listi

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia