Večernji list - Hrvatska

Hollywoods­ke buduće mame

- Scena@vecernji.net

Čini nam se da dugo nije bilo toliko slavnih trudnica pa smo ih pobrojili i shvatili da mnoge očekuje vesela godina! Tamara Janušić Čitajući svakodnevn­o o poznatima i slavnima, sigurno ste primijetil­i da puno novih parova, ali i onih koji su već neko vrijeme zajedno – očekuje bebe. Čini nam se da se ove godine u svijetu slavnih dogodio ‘boom’.

Zaruke i prinove

Proteklih se dana među prvima oglasila Jessica Simpson. Ona je prije tjedan dana objavila da je treći put trudna, a nama se učinilo da smo previdjeli još nekoliko slavnih trudnica. I onda je rodila Rachel Weisz, žena glumca Daniela Craiga najpoznati­jeg po ulozi Jamesa Bonda. Nakon toga sve smo pomnije krenuli pratiti svaku novu objavu. I pojavila se dan kasnije – Varunie Vongsvirat­es, žena koja je zatrudnjel­a s Owenom Wilsonom, testom za dokazivanj­e očinstva potvrdila je da je dijete njegovo. U petak je Eddie Murphie, osim zaruka, objavio i da je njegova djevojka Paige Butcher trudna. Njemu je to već deseto dijete, a nekako vjerujemo da nije i zadnje. Trudne su i dvije poznate plavuše, Hillary Duff i Kate Hudson, kojoj je ovo već treća trudnoća. A Kate Upton, 29-godišnja manekenka, prvo dijete trebala bi roditi u proljeće 2019. godine Novih malaca zasad nema na kraljevsko­m dvoru, bez obzira na razna šuškanja o Meghan Markle, ali zato je sestra Kate Middleton Pippa potvrdila da je trudna s mužem Jamesom Matthewsom. Vijest da je trudna usrećila je Carrie Underwood, američku country pjevačicu, nakon tri spontana pobačaja. Ona već ima jedno dijete, no ona i njen suprug hokejaš Mike Fisher nekoliko godina su pokušavali dobiti još jedno dijete, do ove godine bezuspješn­o.

Surogat-mame

Od onih koji su Hrvatskoj možda manje interesant­ni ili barem poznati tu su Billie Piper koja je glumila u serijalu Doctor Who, pjevačica Sophie Ellis Bextor, kojoj će ovo biti peto dijete, ali i poznata tattoo umjetnica i make-up mogulica Kat Von D. Naravno, osim trudnica, moramo spomenuti i neke poznate žene koje su ove godine rodile, a to su prije svega sestre Kylie Jenner i Khloe Kardashian iz popularnog reality klana. Glumica Eva Longoria s mužem Joseom Bastonom dobila je sina Santiaga, a rodila je i ultrapopul­arna manekenka Coco Rocha. Slavni otac postao je Dwayne “The Rock” Johnson, ali i princ William – jedan je dobio djevojčicu, a drugi dječaka. Tu možemo ubrojiti i Kristin Davis, Charlotte iz serije Seks i grad, koja je dijete posvojila, a Kim Kardashian i Kanye West dijete su dobili uz pomoć surogat-majke.

Glumica Kristin Davis, Charlotte iz serije Seks i grad, nije trudna, ali je posvojila bebu U visokom stupnju trudnoće je i Pippa, sestra Kate Middleton koja je ove godine rodila

 ??  ?? Jessica Simpson ponosna je na trbuščić i ne brine se zbog kilograma
Jessica Simpson ponosna je na trbuščić i ne brine se zbog kilograma
 ??  ?? Kate Hudson na Instagramu objavljuje fotke u visokoj trudnoći
Kate Hudson na Instagramu objavljuje fotke u visokoj trudnoći
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia