Večernji list - Hrvatska

Glazbeni povratak Višnje Pevec NA KRITIKE SE NEĆE OSVRTATI

-

Višnja Pevec ne odustaje od svojeg sna da postane uspješna pjevačica i u 56. godini odlučila se na odvažan korak – prijavila se u show “Zvijezde” koji počinje sutra na RTL-u.

– Prijavila sam se ponajprije zato što volim glazbu i pjesmu, volim pjevati, volim druženja. A imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo sad jedinstven­a prilika da probam – rekla je Višnja, koja je jedna od dvije najstarije kandidatki­nje ovogodišnj­e sezone RTL-a.

Nakon što su ona i suprug Zdravko doživjeli veliki poslovni neuspjeh i gubitak svojeg poslovnog carstva, Višnja je među ostalim utjehu pronašla u glazbi, svojoj staroj ljubavi, i u slikarstvu.

– To je isto ljubav iz mladih dana. Prije pet, šest godina čak sam pohađala i tečaj.

Slikam kada stignem! Umjetnost je hrana za dušu! – kaže Višnja. Uvjerena je da je upravo sada pravo vrijeme za njezin povratak na pozornicu, i to u velikom stilu.

– U mladosti se nisam imala prilike nigdje natjecati, ali pjevala sam u zboru. Tek su kasnije počeli nastupi na raznim festivalim­a – kaže Višnja.

Ovo ljeto polako se počela vraćati glazbenoj pozornici s hitom “Crna Višnja” koji je nastao za potrebe snimanja reklamne kampanje jednog proizvođač­a piva.

– Ovom su me pjesmom vratili u život, ali i otvorili vrata u neki novi svijet. Oduševljen­a sam što imam priliku raditi s mladim i kreativnim ljudima poput autora teksta pjesme Vanje Činića koji me pogodio u dušu – rekla nam je Pevec ovo ljeto kada se pjesma počela vrtjeti na postajama.

Nastupu u glazbenom showu RTL-a iznimno se veseli i priprema se za to već dulje vrijeme. Kaže da se na moguće loše kritike neće osvrtati jer se na to već navikla i da joj je najvažnije da ima podršku svoje djece, sinova Danijela i Davorina, i supruga Zdravka.

– Ja sam veliki borac, ne plačem, uvijek se smijem, ne kukam i izbjegavam ljude koji kukaju, a s kritikama ću se znati nositi.

U životu se vodim onom starom „sto te ne ubije, ojača te“, što se u mojem slučaju svakako pokazalo točnim – istaknula je Višnja u intervjuu koji je ovo ljeto dala za Večernji list. Show “Zvijezde” vodi glumica Petra Dugandžić, u žiriju su Nina Badrić, Andrea Andrassy, Tonči Huljić, Petar Grašo i Jacques Houdek, a nastup Višnje Pevec i drugih kandidata pratite sutra na RTL-u u 21 sat.

 ??  ?? Ovo ljeto Višnja je osvojila publiku pjesmom “Crna Višnja” i odlučila je da je vrijeme da se vrati na glazbenu pozornicu
Ovo ljeto Višnja je osvojila publiku pjesmom “Crna Višnja” i odlučila je da je vrijeme da se vrati na glazbenu pozornicu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia