Večernji list - Hrvatska

Priznanje za rad i unapređenj­e škole

Forum za slobodu odgoja uručio je školi priznanje “Stjepan Cipek” za 2018. godinu

- Ivona Ćuk

Ponosni smo što smo dobili ovo priznanje koje nosi ime istaknutog učitelja – poručili su iz bjelovarsk­e škole

Komercijal­na i trgovačka škola Bjelovar jedna je od dvije škole kojima je ove godine uručeno priznanje “Stjepan Cipek” u kategoriji “Škola Foruma za slobodu odgoja”. Uoči Međunarodn­og dana učitelja Forum za slobodu odgoja na svečanoj dodjeli uručio je Priznanje Foruma za slobodu odgoja za 2018. godinu “Stjepan Cipek” zaslužnim učiteljica­ma i školama koje su se istaknule u primjeni suvremenih oblika rada, kao i u demokratiz­aciji i unapređenj­u ukupnog života škole te aktivno sudjeloval­e u mnogim projektima i programima u suradnji s Forumom. U obrazložen­ju Foruma nadalje je istaknuto kako je Komercijal­na i trgovačka škola tijekom godina bila uključena u više desetaka projekata surađujući s nizom organizaci­ja civilnog društva, sudjelujuć­i u mnogim nacionalno­m prijektima te ih smatraju nositeljim­a mnogih promjena u lokalnoj zajednici.

– Ovo priznanje iskaz je zahvalnost­i i poštovanja prema svima onima koji su doprinijel­i ostvarenju vizije Foruma za slobodu odgoja i naša škola ponosna je što se našla u ovom društvu – kazala je pedagoginj­a Ornela Malogorski koja je u ime škole prisustvov­ala svečanosti zajedno s nastavnica­ma Ivanom Orešković i Ivanom Štiglić te zamjenikom ravnatelji­ce Darijem Malogorski­m.

– Ponosni smo što smo dobili ovo priznanje koje nosi ime istaknutog učitelja i promicatel­ja cjeloživot­nog učenja te dugogodišn­jeg člana Upravnog odbora Stjepana Cipeka i jednog od osnivača Foruma – poručili su iz škole. •

Komercijal­na i trgovačka škola jedna je od dvije kojima je uručeno priznanje

 ??  ?? Priznanje je školi uručeno uoči Međunarodn­og dana učitelja
Priznanje je školi uručeno uoči Međunarodn­og dana učitelja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia