Večernji list - Hrvatska

Pridružite se ligi i saznajte o čemu trkači razmišljaj­u dok trče

Svaka se utrka odvija na drugoj lokaciji u gradu

-

i petsto metara, dok je dionica za odrasle iznosila kilometar i pol – kazuje Helena Gleđa. Osim rekreativa­ca, koji sudjeluju u ligi kroz koju je do sada protrčalo više od tri stotine natjecatel­ja, važnosti lige su svakako doprinijel­i i poznati hrvatski atletičari koji su do sada bili redoviti gosti lige.

Posebne kategorije

– Čitateljim­a poručujem da još nije kasno da nam se pridruže i pozivam ih da se prijave na Atletsku utrku za grb Grada Zaprešića, koja je ujedno i finalna utrka lige. Prijaviti se mogu na stranici www. utrka.com i trčati s nama 3. studenog na jezeru Zajarki dionicu od pet tisuća metara. Sve trkače koji završe utrku očekuju medalje, a osigurali smo i bogat startni paket, dok najbrže u muškoj i ženskoj kategoriji očekuju nagrade sponzora – govori Helena Gleđa, koja napominje i kako su dodatnu motivaciju dali osobama s viškom kilograma za koje su pripremili posebne kategorije. Na kraju krajeva, ako se upustite u tu priču i prijavite na mail skolatrcan­jazapresic­1@gmail.com, i sami ćete otkriti odgovor na pitanje s početka ovog teksta.

metara dugačka je dionica koja će se 3. studenog održati na jezeru Zajarki, a svi zainteresi­rani mogu se prijaviti na stranici www.utrka.com

 ??  ?? Helena Gleđa i Ante Živković pokretači su lige, a i sami su do sada osvojili brojna priznanja u trčanju
Helena Gleđa i Ante Živković pokretači su lige, a i sami su do sada osvojili brojna priznanja u trčanju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia