Večernji list - Hrvatska

Ivica Skoko

NE INSPIRIRAJ­U ME DRUŠTVENE MREŽE

- Mia Buva //

Ivica Skoko već više od dva desetljeća nezaobilaz­no je ime domaće modne scene.

Omiljeni je dizajner brojnih poznatih dama koje nerijetko za svečanije prigode biraju upravo njegove kreacije. Uoči Skokine revije u sklopu Bipa Fashion.hra, koja je na rasporedu u petak 26. listopada, dizajner otkriva jesu li poznate Hrvatice razmažene kada je riječ o odijevanju, te kako uvijek uspije naći inspiracij­u.

Što ste nam pripremili za nadolazeću Noa Rupčić i Stephany Domitrović su podjednako osvojili žiri, a iako su jedno drugome konkurenci­ja kažu da bi bili sretni bez obzira na to tko od njih dvoje pobijedi

Žiri glazbeno-natjecatel­jskog showa “Zvijezde” ostao je potpuno zatečen izvedbama 21-godišnje Stephany Domitrović, kao i rokerskim glasom i stasom Noe Rupčića, sina poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik. Ovo dvoje talentiran­ih glazbenika bori se za pobjedu, no u njihovu je slučaju situacija malo komplicira­nija jer riječ je o ljubavnom paru. Noa Rupčić ima 20 godina, dolazi iz Zagreba, a najdraži pjevači su mu Ervin Baučić i mama Tina Kresnik. Noa je, naime, sin poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik, pa ne čudi što je u glazbi od malih nogu. S osam je počeo svirati klavijatur­e, a pjevati je počeo prije tri – četiri godine. Svira klavijatur­e u rock grupi Kojoti, u kojoj pjeva i prateće vokale, a ima i svoj bend. Njegovi roditelji podrška su mu u svemu što radi pa su tako ponosni i što se odlu- sezonu?

Bit će to opet raskošna kolekcija u kojoj prikazujem­o midi i maksi haljine, ali razveselit ćemo i haljinama koje se mogu bez problema nositi i u dnevno-večernjoj varijanti, tako da smo napravili mali zaokret od onoga što inače radimo. Bit će ovo kolekcija večernje mode koja nije samo za crveni tepih, unijeli smo dašak moderne elegancije u cocktail haljine.

Lijepa Ivana Mudnić Dujmina čio prijaviti. “Drago im je što sam se prijavio, a sumnjam da će mi odmoći to što sam sin poznatih glazbenika, jer želim biti svoj”, objasnio je Noa koji se u show prijavio sa svojom djevojkom Stephany Domitrović. Iako će nastupiti odvojeno, jedno su drugome najveća podrška. Upoznali su se u Novskoj, a spojila ih je glazba. “Imao sam gažu u Novskoj i tamo smo se upoznali. Čak smo lani za Novu Godinu nastupili tamo zajedno i bilo je super!”, prepričava Noa. Stephany Domitrović dolazi iz Novske i ima 21 godinu. U show se prijavila sa svojim dečkom, no natjecat će se pojedinačn­o. Sluša rock, blues i jazz te studira na Učiteljsko­m fakultetu, ali će ga, kaže, napustiti, jer ne vidi se u ulozi učiteljice. U osnovnoj školi bila je zlostavlja­na, rugali su joj se zbog izbora glazbe, ali i viška kilograma. Sve ružne periode svoga života uspjela je, priznaje, premostiti • uz pomoć glazbe i Noe. na izboru za Miss svijeta predstavit će se upravo u vašim kreacijama. Osjećate li posebnu odgovornos­t zbog toga?

Naravno da osjećam, i to veliku odgovornos­t.

Već neko vrijeme naše predstavni­ce nisu imale nacionalnu haljinu i drago mi je što se izbor za Miss vraća na zasluženu poziciju. Osim što ovim haljinama predstavlj­am svoj brend, mi predstavlj­amo i Hrvatsku na svjetskom izboru i zbog toga sam

 ??  ??
 ??  ?? će na reviji predstavit­i mali modni zaokret
će na reviji predstavit­i mali modni zaokret
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia