Večernji list - Hrvatska

Janica taji tko je otac malog Oskara kojeg će roditi u siječnju

Janica će u siječnju postati mama Naša trofejna skijašica najavila je i vjenčanje, a dio intime odlučila je sačuvati za sebe i ne otkriva tko je otac djeteta

- Ivana Carević Dražen Brajdić

Hoće li se baviti politikom ili će biti skijaš, nije važno, bitno je da bude živ i zdrav, rekla je Janica jučer prije sjednice Vlade

Trudnoća prolazi u najboljem redu i samo će malo smanjiti poslovni tempo, a za mjesec i pol dana otići će na rodiljski dopust

Nasmiješen­a i dobro raspoložen­a Janica Kostelić jučer je stigla na sjednicu Vlade na Markov trg. Veliki kaput skrivao je njezin trudnički trbuh, ali naša trofejna skijašica nije mogla skriti koliko je sretna što će početkom godine postati mama.

Najbolja teta

Državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za sport novinari su odmah zaskočili na ulazu u Vladu, ali pitanja se ovaj put nisu odnosila na situaciju u sportu. Kako će se dijete zvati, kad će vjenčanje, hoće li biti sportaš... pljuštala su pitanja, a 36-godišnja Janica je rado odgovarala.

– Zvat će se Oskar, a hoće li se baviti politikom ili će biti skijaš, nije važno. Samo neka bude živ i zdrav – razdragano je rekla Janica i dodala kako planira uskoro i vjenčanje. Zaruke su očito već pale jer na Janičinoj ruci blista prsten za koji je pretpostav­iti da je zaručnički.

Jedan dio intime naša trofejna skijašica ipak je odlučila zadržati za sebe i nije otkrila identitet oca i svog budućeg supruga.

Nagađa se kako je riječ o 35-godišnjem Zvonimiru Barišiću, s kojim je Janica prvi put u javnosti snimljena početkom ove godine. Bili su tada u društvu vaterpolis­ta Hrvoja Brlečića i njegove supruge, voditeljic­e Antonije Blaće i djelovali su poprilično blisko, ali Janica nije nikada potvrdila veže li ih samo prijateljs­tvo ili nešto više.

Trudnoća prolazi u najboljem redu, kazala je Janica za Story i dodala kako će ipak sada smanjiti malo poslovni tempo.

– Naravno, ostajem na funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko – izjavila je Janica.

Na svom radnom mjestu, doznajemo, ostat će sljedećih mjesec i pol dana i nakon toga odlazi na rodiljski dopust, a termin porođaja je potkraj siječnja.

Obitelj Kostelić presretna je što im stiže još jedna prinova.

Janičin stariji brat Ivica veseli se što će i njegova sestra postati majka. Ivica je otac četverogod­išnjeg Ivana i dvogodišnj­eg Leona pa kaže:

– Veselim se prinovi u obitelji Kostelić i tome da će se moji dečki imati s kim igrati. Janica je mojim sinovima bila izvrsna teta, što govori koliko je i sama željela biti majka.

Slično je nakon rođenja Ivičina sina Ivana za Story rekla i sama skijašica.

– Nema tog lošeg dana ili raspoložen­ja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenil­o cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijenit­i osobu i pružiti ljubavi, a sada i sami to osjećamo – rekla je tada Janica, a uskoro će i sama iskusiti ljepotu i radost roditeljst­va.

Mama i tata su uzor

Tijekom svoje skijaške karijere, ali i kad je postala državna tajnica Središnjeg ureda za sport, Janica je uvijek uživala podršku svojih roditelja, Marice i Ante, koji su presretni što će im i kći podariti unuka.

– Veselimo se bebi koja će stići za nekoliko mjeseci – kratko je za 24 sata rekao Ante Kostelić.

Nakon svih medalja koje je osvojila i uspjeha na skijaškim stazama, Janica će sada vjenčanjem i rođenjem djeteta postaviti krunu i na svoj privatni život. Uzor u majčinstvu će joj biti mama Marica, a koliko se divi mami i njezinoj ulozi u obitelji, istaknula je i sama prije nekoliko godina.

– Nadam se da ću i ja biti dobra mama i kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta – rekla je Janica.

KADA BIH BILA SAMO POLA ONOGA ŠTO JE MENI BILA MOJA MAJKA, BILA BIH PRESRETNA

 ??  ??
 ??  ?? Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport nada se kako će moći i u budućnosti uskladiti poslovno i privatno
Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport nada se kako će moći i u budućnosti uskladiti poslovno i privatno
 ??  ?? BRAT IVICA SRETAN JE ŠTO ĆE NJEGOVI SINOVI IMATI DRUŠTVO ZA IGRU I ZNA DA ĆE JANICA BITI SUPER MAMA
BRAT IVICA SRETAN JE ŠTO ĆE NJEGOVI SINOVI IMATI DRUŠTVO ZA IGRU I ZNA DA ĆE JANICA BITI SUPER MAMA
 ??  ?? TATA ANTE I MAMA MARICA VESELE SE ŠTO ĆE IM USKORO I KĆI JANICA PODARITI UNUKA
TATA ANTE I MAMA MARICA VESELE SE ŠTO ĆE IM USKORO I KĆI JANICA PODARITI UNUKA
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia