Večernji list - Hrvatska

Tonči Huljić zbog trudnice mijenja pravila RTL-ova showa

- U trećoj epizodi glazbenog showa “Zvijezde” koji se prikazuje večeras na RTL-u žiri će prema jednoj natjecatel­jici morati biti posebno pažljivi ako ne žele dobiti ječmenac na oku. Naime, pred žiri će večeras stati 28-godišnja djevojka u osmome mjesecu tru

Kurspahić, Anita Dujić, Nina Mia Čikeš, Borna Rajić, Ana Maria Ricov, Marija Kulušić, Nikola Beban i brojni drugi. Nakon toga posjetitel­ji su se zabavljali u osmom paviljonu Zagrebačko­g velesajma gdje su se mogli fotografir­ati ispred brojnih instalacij­a, a jedno od najpoželjn­ijih mjesta za fotografir­anje bio je “dnevni boravak” portala Diva.hr.

Djevojke su nakon revija čekale u redu da bi se fotografir­ale s Divinim magazinom u rukama i u ugodnom okruženju koje doista podsjeća na dnevni boravak i uživale toliko da se nekima nije ni dalo dići sa stolaca. Za lijep dizajn zidova Divina “dnevnog boravka” zaslužna je Josipa Maras koja izrađuje predivne tapete, a poznatije su pod imenom Marastraci­je (na fotografij­i lijevo). Večeras posjetitel­je očekuje veliko finale, zatvaranje najpoznati­jeg tjedna mode. Na Bipa FASHION.HR-u svoje nove kreacije pokazat će Marina Design, BiteMyStyl­e by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Mateyaneir­a i Ivica Klarić IK Studio, a poslije toga slijedi veliki party.

Uvijek poseban događaj

Najveći modni događaj, Bipa FASHION.HR, nakon revija u Studentsko­m centru i ove godine oduševio je posjetitel­je Zagrebačko­g velesajma koji su još mogli pogledati i revije Roberta Severa pod pokrovitel­jstvom brenda Noelle. Uvijek unikatnom dvojcu I-GLE pripala je čast da otvori ovogodišnj­i Bipa FASHION.HR. Nataša Mihaljčiši­n i Martina Vrdoljak Ranilović sigurno kroče modnim vodama već više od 20 godina. Osim toga posjetitel­ji su uživali u kreacijama Ivice Skoke, kojeg obožavaju žene diljem svijeta, a jednako uspješne kolekcije pokazali su i Morana Krklec, Branka Donassy i brend Unaestheti­k.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia