Večernji list - Hrvatska

Sandra Perković postala ambasadori­ca PODRAVKINE VEGETE NATUR

Povezivanj­e hrvatskih kompanija i sportaša važno je za jačanje imidža hrvatskih proizvoda u svijetu

-

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena Sandra Perković i predsjedni­k Uprave Podravke Marin Pucar, potpisali su u Ugovor o suradnji kojim Sandra Perković postaje ambasadori­ca Podravkini­h proizvoda pod brandom Vegeta Natur. Ugovor je potpisan u četvrtak 25. listopada, na skupu Dani hrvatskog turizma koji je održan na Hvaru u organizaci­ji Ministarst­va turizma Republike Hrvatske, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarsk­e komore.

„Ponosni smo što se naša najuspješn­ija sportašica svih vremena Sandra Perković pridružila velikoj Podravkino­j obitelji. Veliko nam je zadovoljst­vo uz sebe vezati one najbolje koji dijele s Podravkom važne vrijednost­i kao što su vrijedan rad, vi- soko postavljen­i ciljevi i težnja k izvrsnosti. To su temelji Sandrinih vrhunskih rezultata, ali i uspješnog poslovanja Podravke“, izjavio je prilikom potpisivan­ja Ugovora o suradnji predsjedni­k Uprave Podravke Marin Pucar te poželio Sandri da ove godine zasluženo ponese titulu najbolje atletičark­e svijeta.

Sandra Perković ovom je prigodom izjavila: „Uz Podravkine proizvode sam odrastala i drago mi je da poruku o kvaliteti i vrijednost­ima tih proizvoda mogu prenijeti drugima kroz svoj rad i sportske aktivnosti. Povezivanj­e hrvatskih kompanija i sportaša pomaže u promociji hrvatskih proizvoda vrhunske kvalitete u svijetu.“

Podravka je sa svojim brandovima i proizvodim­a prisutna na više od 60 internacio­nalnih tržišta. Vegeta, kao izvorni hrvatski proizvod postao je i svojevrsni fenomen. U gotovo šest desetljeća postojanja Vegeta je ušla u kuhinje potrošača diljem svijeta. U skladu s trendovima kulinarsko­g tržišta, Vegeta se kroz godine nadograđuj­e novim kategorija­ma među kojima je i Vegeta Natur. Proizvodi Vegeta Natur sada su unaprijeđe­ni novim recepturam­a, kombinacij­om pažljivo biranog povrća i začina uz poruku „Po receptu majke prirode“. Prepoznatl­jiv okus kvalitete i prirodnost­i donosi morska sol, kurkuma je zaslužna za zlatnu boju, a spe- cifičnu aromu i miris kao iz vrta daje im ljupčac.

Na Danima hrvatskog turizma održan je i panel “Hrvatska - mala zemlja, veliki brend“, na kojem su, uz Marina Pucara i Sandru Perković, sudjeloval­i Davor Bruketa, Jadranka Primorac, Aleksandra Dojčinović, Kristijan Staničić i Božo Skoko. Marin Pucar je istaknuo kako Hrvatska svoju popularnos­t u turizmu i sportu treba prenijeti i na druge sfere svoje ponude, a to se posebno odnosi na snaženje imidža hrvatskih prehramben­ih proizvoda.

 ??  ?? Sandra Perković i Marin Pucar
Sandra Perković i Marin Pucar
 ??  ?? Davor Bruketa, Aleksandra Dojčinović, Sandra Perković, Marin Pucar, Jadranka Primorac
Davor Bruketa, Aleksandra Dojčinović, Sandra Perković, Marin Pucar, Jadranka Primorac
 ??  ?? Podravka gastronoms­ko natjecanje
Podravka gastronoms­ko natjecanje
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia