Večernji list - Hrvatska

Alternativ­na medicina GLUMICA O UČINKOVITO­STI AYURVEDE

- Mia Buva //

Ankica kaže da je prije silan novac trošila na pripravke, a sada je to svela samo na one za koje vjeruje da joj mogu pomoći

Vedar duh i borbenost te oslonac u prijatelji­ma i obitelji bili su glavni saveznici glumice Ankice Dobrić u borbi s rakom dojke.

Osjeća se odlično

Glumica kazališta Gavella prošlog se proljeća nakon 16 kemoterapi­ja vratila na posao, a mi smo je sreli na reviji Ivice Skoke na Bipa FASHION HR-u. Došla je dati podršku svojem dugogodišn­jem prijatelju Skoki i nosila je jednu od njegovih haljina u kojoj se, kako je rekla, osjeća kao princeza.

Na pitanje kako se osjeća i kakvo joj je sada zdravstven­o stanje, Ankica nam je rekla:

– Osjećam se odlično i zdravlje mi je sada dobro.

Glumica je otkrila da je pobornica alternativ­ne medicine koja joj je pomogla u liječenju. Pitali smo je koje bi pripravke sugerirala i drugima da ih uzimaju.

– Kako sam, kao i većina ljudi, radila grešku i koristila sve i svašta, ne mogu reći što je baš dobro, a što je loše, ali sad sam se s vremenom fokusirala samo na određene stvari u koje vjerujem. Silan sam novac prije trošila na sve moguće pripravke, a onda sam to svela samo na njih nekoliko – kaže 58-godišnja glumica.

Kaže da uglavnom uzima ayurvedske pripravke koji se

 ??  ?? Ankica Dobrić velika je pobornica alternativ­ne medicine
Ankica Dobrić velika je pobornica alternativ­ne medicine
 ??  ?? Jason Derulo u Areni je napravio koncert za pamćenje. Publiku je rasplesao njegov glazbeno-scenski show, dok se pjevač gotovo na svakoj pjesmi presvlačio, a rasplesani fanovi su vrištali čim je skinuo majicu i pokazao istesani torzo. Najveće oduševljen­je izazvao je kada se zamotao u hrvatsku zastavu dok je pjevao hit “Colors”, a to je bila himna Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Jason je nastupio na raskošnoj pozornici uz puno efekata i pirotehnik­e.(tj)
Jason Derulo u Areni je napravio koncert za pamćenje. Publiku je rasplesao njegov glazbeno-scenski show, dok se pjevač gotovo na svakoj pjesmi presvlačio, a rasplesani fanovi su vrištali čim je skinuo majicu i pokazao istesani torzo. Najveće oduševljen­je izazvao je kada se zamotao u hrvatsku zastavu dok je pjevao hit “Colors”, a to je bila himna Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Jason je nastupio na raskošnoj pozornici uz puno efekata i pirotehnik­e.(tj)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia