Večernji list - Hrvatska

Nina Badrić opet je sama NAKON GODINU DANA PUKLA LJUBAV S BRALOM

Ništa od vjenčanja Veza pjevačice i poduzetnik­a iz Livna trebala je završiti brakom, no oni su mnoge iznenadili – prekidom!

- Mia Buva

Ljubav više ne stanuje na adresi Nine Badrić i Tina Brale. Nakon godinu dana veze pjevačica i poduzetnik rodom iz Livna okončali su svoju romansu. Još ljetos sve se činilo idilično, pažljivi zaručnik pratio je Ninu po svim nastupima na Jadranu, a onda je odjednom uslijedio preokret.

Presudila razdvojeno­st?

Pošli tjedan Nina je na koncert u Lisinskom za Zakladu Hrvatska za djecu stigla bez Braline pratnje što je potaknulo šuškanja o njihovu razlazu. Dobro upućeni tvrde da su nesuglasic­e u njihovu odnosu nastupile još krajem ljeta kada je Nina odlučila prihvatiti angažman u žiriju RTL-ovih “Zvijezdi”. Show se tjednima snimao u Beogradu, a rijetke slobodne trenutke Nina je provodila u Zagrebu. No, ne u Tinovu, već u svom stanu. Da se nešto doista događa na privatnom planu, Nina je dala nagovijest­iti prije nekoliko dana znakovitom objavom na Instagramu. “Ne gubi svoje vrijeme. Ako te ne vole, ne moli za ljubav. Ako ti ne vjeruju, nemoj se pravdati. I ako sami odu, nemoj ih vraćati”, napisala je Badrić, a mnogi su joj tada u komentarim­a počeli ostavljati poruke podrške. Ovih dana uslijedila je i potvrda Ninina ljubavnog kraha. Pjevačica je za magazin Glorija otkrila da je skinula prsten od bijelog zlata s povećim dijamantom koji je dobila od svog sada već bivšeg zaručnika na romantično­m putovanju na Maldive. Nina i Tino upoznali su se navodno preko zajednički­h prijatelja, a za njihovu ljubav javnost je doznala u svibnju ove godine nakon što su u nekoliko navrata viđeni zajedno po zagrebački­m restoranim­a. Svoj odnos oduvijek su čuvali podalje od javnosti pa tako i ne čudi da su se razišli mirno i bez ikakve pompe. – Privatni život samo je moja stvar i zaista mislim da to nikoga ne zanima – kazala nam je pjevačica prije mjesec dana.

I dalje vjeruje u brak

Mnogi su priželjkiv­ali Ninu ponovno vidjeti pred oltarom, no umjesto uplovljava­nja u bračnu luku odlučili su da je za oboje najbolje da krenu svaki svojim putem. Što je presudilo njihovoj ljubavi, zasad nije poznato. Ljubavni brodolom s Bralom Ninu, čini se, nije pokolebao. Pjevačica unatoč razlazu trudi se imati osmijeh na licu. U tome joj uvelike pomaže i vjera za koju kaže da ju je učinila boljom osobom. “Vjera mi je najbitnija u životu. Okrenula mi je u mnogočemu pogled na sve. Daje mi mir i zaista mislim da nema toga što čovjek ne može izmoliti. Čovjek mora vjerovati u nešto jer mi smo ljudi duhovna bića koja tragaju za određenim spoznajama – izjavila je 45-godišnja Zagrepčank­a. Prije veze s 52-godišnjim poduzetnik­om, koji se 90-ih obogatio prodajom kave na području bivše Jugoslavij­e, ali i na Cipru, u Egiptu te Belgiji, pjevačicu su povezivali s nekoliko muškaraca. Pripisival­i su joj vezu s bosanskim pjevačem Mirzom Šoljaninom, glumcem Goranom Bogdanom, ali i popularnim srpskim voditeljem Ivanom Ivanovićem. Nina ni jednu vezu nije potvrdila, a jedini muškarac kojeg nije krila od očiju javnosti bio je pet godina mlađi Bernard Krasnić. Četiri godine nakon razvoda bivši supružnici dobili su i crkveno poništenje braka na kojem je inzistiral­a upravo Nina. Ne sumnjamo stoga da ćemo jednog dana, kada se zvijezde poklope, pjevačicu ponovno vidjeti u vjenčanici.

 ??  ?? Pjevačica o vezi s Tinom Bralom nikada nije htjela javno govoriti, no proteklih mjeseci nije krila da je sretna i ispunjena na privatnom planu
Pjevačica o vezi s Tinom Bralom nikada nije htjela javno govoriti, no proteklih mjeseci nije krila da je sretna i ispunjena na privatnom planu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia