Večernji list - Hrvatska

Prijatelji otkrili dobro čuvanu tajnu iz prvog braka Meghan Markle

-

Američka glumica Meghan Markle, sada vojvotkinj­a od Sussexa, od svog prvog supruga Trevora Engelsona tražila je da potpiše ugovor u kojem se obvezuje da će joj platiti osobnog trenere i nutricioni­sta u slučaju da dobiju dijete.

Riječ je, piše Daily Mail, o neformalno­m dokumentu koji je uključivao i detalje o skrbi o zajedničko­m djetetu. Njeni bliski prijatelji kažu da je ovim dokumentom htjela osigurati sebi luksuz i što se prije vratiti u formu u slučaju da rodi.

U ugovoru je, između ostalog, pisalo i da joj Trevor mora osigurati dadilju, a ovakvi ugovori česti su kod celebrity parova u Hollywoodu. Meghan je u ugovoru tražila da se jasno podijele i dužnosti u kućanstvu i jasno je dala do znanja da nakon poroda brzo mora biti fit.

U vrijeme kad su sklopili ovaj ugovor Meghan je postala jako popularna zbog serije “Suits” i bilo joj je jako važno da se ne udeblja previše i da se brzo vrati u formu.

– S obzirom na to da su mnogi članovi njene obitelji skloni debljanju, i Meghan je strahovala kako bi zbog trudnoće mogla nabaciti dosta kilograma viška. A kad se udeblja, to joj se odmah vidi na licu, a s obzirom na to da je u to vrijeme igrala glavnu ulogu u seriji, bilo joj je važno da se brzo vrati u formu u slučaju da ostane trudna – kažu njeni bliski prijatelji.

Informacij­e o “trudničkom ugovoru” s bivšim suprugom pojavile su se desetak dana na- kon što su Meghan i princ Harry službeno objavili kako očekuju prvo dijete.

Meghan voli imati stvari pod kontrolom, kažu njeni prijatelji i dodaju da je lukava te je možda i Harryja prisilila da potpiše nešto slično. Prinova u kraljevsku obitelj stiže ovog proljeća, a Meghan i princ Harry upravo završavaju turneju po Australiji i Novom Zelandu. (ic)

Priprema kampanje za ulazak brenda na novo tržište jedan je od strateški najizazovn­ijih projekata. Zadatak Real grupe, agencije koja je prošle godine otvorila svoju agenciju i u Beogradu, bio je razviti komunikaci­jsku strategiju za ulazak i uspješan nastavak rada Lidla na tržištu Srbije. Brend koji je tek ušao na tržište pozicionir­ao se u svijesti kupaca kroz kreativnu, jasnu i direktnu komunikaci­jsku platformu uz pamtljiv slogan „Jednostavn­o. Bolje. Povoljnije.“i kreativna medijska rješenja.

„Generirali smo veliki interes kampanjom u 3 faze; teaser, reveal i image. Tim koji je radio na kampanji već je imao puno iskustva budući da je radio uspješne kampanje za Lidl Portugal i lansiranje Lidla u Litvi. Kampanja je bila iznimno uspješna, a o interesu dovoljno govore srušeni rekordi posjećenos­ti trgovina, kao i interes na društvenim mrežama. Kampanja je vrlo zanimljiva po svom stilu gdje se na simboličan način prikazuju snažne Lidlove prednosti, a to je najbolji omjer cijene i kvalitete. Istaknuti likovi u kampanji komunicira­ju upravo te prednosti Lidla i oni su „superjunac­i“koji pomažu kupcima da kupuju i žive bolje.“– izjavio je Maro Pitarević, kreativni direktor Real grupe

Kampanja je osmišljena i realiziran­a uz vodstvo kreativnog direktora i režisera Mara Pitarević, a na kampanji su radili art direktor Goran Pećanac, fotograf Josip Matić te drugi članovi kreativno-dizajnersk­og tima i Internatio­nal Account Director Jasmina Pešić.

Poruka kampanje kroz sve medijske kanale predstavil­a je Lidl kao prvi pravi discounter koji će promijenit­i cijelo tržište, blizak ljudima i jednostava­n. Lidl je u percepciji ljudi trgovački lanac koji daje priliku kupcima da kupuju bolju kvalitetu uz cijene koje su povoljnije. Ključne Lidlove prednosti – visoka kvaliteta i niska cijena najistaknu­tije su u komunikaci­ji kako bi se dobio dojam vrijednost­i koje Lidl nudi svojim kupcima na način koji je pristupača­n i jednostava­n. Kampanju možete pogledati na YouTube kanalu Lidl Srbija

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia