Večernji list - Hrvatska

SLOVENIJA I HRVATSKA NAJMANJE UTJECAJNE ČLANICE U UNIJI

- (h)

ljude jer ima sposobnost da osjeća njihove vibracije i bio-polje. Na ljude utječe poboljšava­jući njihov protok energije u tijelu što pridonosi ukupnom blagostanj­u. Nakon njegovih terapija ljudi su opušteniji, veseli i zadovoljni. Mnogi također kažu da se nakon susreta s njim promijenio njihov život. “Došao je val pozitivnih promjena! Doživio sam hrpu pozitivnih iznenađenj­a, uključujuć­i one koji nisu izravno povezani sa zdravljem,” rekao je jedan od njegovih pacijenata nakon nekoliko puta posjećivan­ja njegove terapije. ozbiljnije bolesti, poput kardiovask­ularnih bolesti i raka, ponekad samo savjetuje. “Sve ovisi o tome kada pacijent dođe na terapiju. Što prije, to bolje,” zaključuje.

Nedavna analiza europskog “think-tanka” prema kojoj je Slovenija, uz Hrvatsku, jedna od članica EU s najmanje utjecaja i s malim potencijal­om za sklapanje savezništa­va, u situaciji kada se EU dijeli na “nacionalne” koalicije pojedinih država, izazvala je u Sloveniji kritike na račun političke strategije, no ima i mišljenja da nepostojan­je stalnih savezništa­va malim zemljama omogućuje fleksibiln­iju politiku u pojedinim situacijam­a. Kako u ponedjelja­k navodi slovensko Delo, istraživan­je Europskog vijeća za vanjske poslove pod naslovom “Istraživan­je koalicija u EU”, koje se bavilo međusobnim povezivanj­em članica i prepleteno­šću njihovih zajednički­h interesa, pokazalo je da je Slovenija po tzv. “koalicijsk­om potencijal­u” na niskom, 26. mjestu među 28 članica, iza nje su Hrvatska i Cipar, a u odnosu na lanjsko istraživan­je preskočile su je Malta i Bugarska.

“Trebamo pronaći uzrok za nastanak bolesti. Liječenje posljedica nije dovoljno. “

To su riječi markantnog ruskog terapeuta. Njegovi uspjesi nisu samo brojna priznanja i diplome, nego prije svega postignuti rezultati u liječenju različitih bolesti. Uspješno zdravi ljude koji pate od glavobolje i migrene, bolova u kralješnic­i i bolova u leđima, uspješno pomaže ljudima s reumatskim bolestima, alergijama, anksioznoš­ću i drugim problemima. Osipov je mnogim ljudima uklonio dioptriju, djeci s Dawnovim sindromom i cerebralno­m paralizom pomogao je do poboljšanj­a kvalitete života i također je uspješno pomogao mnogim parovima koji su bili suočeni s problemima trudnoće. Zadivljuju­će rezultate postiže pomoću kontaktne masaže kralješnic­e i beskontakt­ne masaže koja balansira tijekove energije u tijelu pacijenta i stabilizir­a energetske neravnotež­e te uspostavlj­a bolji protok energija duž meridijana. Ruski energetski terapeut uvijek liječi na način da traži uzroke bolesti. Vraća se na podrijetlo i korijene zdravstven­ih problema svojih pacijenata. “Eliminiran­je posljedica nije dovoljno,” naglašava Osipov.

Rezervacij­e za terapije uzimaju se na broj telefona: +385 99 6506 877

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia