Večernji list - Hrvatska

Arijana slika, Indira kreira ZANIMLJIVI HOBIJI U TRENUCIMA RAZBIBRIGE

Brojne poznate osobe, osim što su uspješne u svojim poslovima, bave se raznim dodatnim aktivnosti­ma od kojih dobro zarađuju

- Samir Milla

Brojne poznate osobe kod nas i u svijetu imaju razne neobične i zanimljive hobije kojima se bave paralelno sa svojom karijerom. Glumica Arijana Čulina kazalište u slobodno vrijeme zamjenjuje slikarskim platnom. I to još od djetinjstv­a, više nego uspješno.

Indira Levak već se godinama bavi dizajniran­jem namještaja, a njezin brend dizajn by Indira Levak sve je popularnij­i.

Velika je strast Luke Nižetića kuhanje, a u to se mogu uvjeriti i posjetitel­ji njegova restorana Fabrika u Komiži, u kojem provodi svako ljeto.

Voditeljic­a Nevena Rendeli Vejzović rekreativn­o trči, i već je sudjeloval­a u nekoliko utrka. Naravno, taj je hobi pao u drugi plan rođenjem blizanski Lee i Mare, a i pričekat će još jer je Nevena ponovno trudna.

Tom Cruise bavi se mačevanjem. Tu vještinu naučio je pripremaju­ći se za film „Posljednji samuraj”, koji je snimio 2003. godine.

Glumica Mila Kunis bila je toliko opsjednuta igricom World of Warcraft, da je u jednom intervju izjavila kako je morala natjerati samu sebe da prestane. Mila je također veliki fan serijala “Zvjezdane staze”.

Angelina Jolie bavi se skupljanje­m bodeža. Majka ju je kao jedanaesto­godišnjaki­nju odvela da kupi svoj prvi bodež i od tada je ona vjerni sakupljač ovog hladnog oružja.

Tom Hanks skuplja stare pisaće strojeve još od 1978. godine. U jednom intervju je priznao da ih ima čak oko 200 te da sve rade i da su u odličnom stanju.

Rod Stewart se već 20 godina bavi skupljanje­m modela vlakova. Prije svakog koncerta inzistira da u backstageu ima dovoljno mjesta da postavi svoje tračnice i vlakove. U njegovu posjedu je i umanjena replika glavnog željezničk­og kolodvora u New Yorku.

Bruce Dickinson još od 1990. bavi se rekreativn­im letenjem, a s obzirom na to da ima dozvolu za pilotiranj­e Boeingom 757, prevozi svoj bend na koncerte.

Johnny Depp posjeduje veliku kolekciju lutaka, među kojima su i one inspiriran­e pravim zvijezdama kao što je Beyonce, High School Musical postava, Elvisa Presleya i Donnyja Osmonda.

Kate Middleton kao strastveni ronilac savršeno se uklapa u britanski klub podvodnih sportova, čiji je predsjedni­k njezin suprug, princ William.

Christiano Ronaldo veliki je obožavatel­j pokera. Jedan od najboljih svjetskih nogometaša je tako i član tima PokerStars Sports kao ambasador brenda.

Taylor Swift voli izrađivati razne figurice koje smješta u staklene posude. Čim isprazni teglicu za pekmez, pjevačica se baca na izradu figurice koju će onda smjestiti u staklenku.

JOHNNY DEPP POSJEDUJE KOLEKCIJU LUTAKA, MEĐU KOJIMA SU I ONE INSPIRIRAN­E ZVIJEZDAMA CHRISTIANO RONALDO VELIKI JE OBOŽAVATEL­J POKERA I AMBASADOR BRENDA POKERSTARS

 ??  ??
 ??  ?? Indira Levak (gore) kreira, Arijana Čulina je slikarica, a Nevena Rendeli trči
Indira Levak (gore) kreira, Arijana Čulina je slikarica, a Nevena Rendeli trči
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia