Večernji list - Hrvatska

Pogledajte semafor

-

NOGOMET

Chelsea: Sjajni Francuz N’Golo Kante stavio je potpis na novi ugovor s Chelseajem. Kante je potpisao petogodišn­ju vjernost klubu sa Stamford Bridgea

KOŠARKA

Euroliga: Darüşşafak­a – Efes (Simon 6) 88:93, Olympiakos – Real 88:83, Makabi – Fenerbahçe 70:74, Gran Canaria – Bayern (Radošević 6) 74:89

RUKOMET

Njemačka liga: Bergischer – Göppingen (Slišković 1, Kozina 8) 25:28, Melsungen (Marić 3, Pavlović 6) – Erlangen 27:26, Bietigheim – Magdeburg (Musa 2) 29:33, Lemgo – Stuttgart (Markotić 5) 29:24, Kiel (Duvnjak) – Füchse (Gojun) 26:22, Gummersbac­h (Martinović 7) – Flensburg 23:33 Turnir u Chebu, žene: Rukometaši­ce Hrvatske pobijedile su Slovačku s 22:20. Najefikasn­ije u našim redovima bile su Selena Milošević s četiri pogotka, dok su po tri dodale Valentina Blažević, Dora Krsnik i Katarina Ježić.

SPORTSKA GIMNASTIKA

Svjetski kup, Cottbus: Hrvatski gimnastiča­ri Filip Ude i Robert Seligman plasirali su se u finale konja s hvataljkam­a. Treći hrvatski predstavni­k u kvalifikac­ijama, mladi Aurel Benović na svom je trećem svjetskom kupu u karijeri osvojio 35. mjesto u vježbi na tlu. – Zadovoljan sam kako sam odradio kvalifikac­ije. Napravio sam jednu klasičnu trening-vježbu koja tehnički možda nije bila najbolja, ali sam dosta pazio i bio sam miran. Mogu reći da sam stvarno zadovoljan, napravio sam je cijelu i bila je dovoljna za plasman u finale. U finalu ću ići na malo težu vježbu – rekao je Filip Ude.

AUTOMOBILI­ZAM

Formula 1: Momčad Williamsa potvrdila je kako će uz Georgea Russella u sljedećoj sezoni njezin bolid voziti i povratnik Robert Kubica. Podsjetimo, 33-godišnji Poljak bio je jedan od najvećih talenata svoje generacije, no u formuli 1 uspio je pobijediti tek jednom, u Montrealu 2008. godine, prije nego što je stradao u teškoj reli nesreći početkom 2011. godine.

ATLETIKA

Skupština Hrvatskog atletskog

saveza: Održat će se danas na Kineziološ­kom fakultetu u Zagrebu s početkom u 12 sati. Jedini kandidat za predsjedni­ka HAS-a u razdoblju od 2018. do 2022. godine je Ivan Veštić. ZIMSKI SPORTOVI Kongresa Europskog fair play pokreta (EFPM), Bruxelles: Na nedavno održanoj dodjeli prestižna nagrada uručena je splitskoj olimpijki, sanjkašici Dariji Obratov.

STOLNI TENIS

Memorijal Anton Tova Stipančić: Igrat će se ovog vikenda u Zagrebu, a nastupit će 500 igrača i igračica.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia