Večernji list - Hrvatska

Ronaldo: Zbog igrača poput Mandže Juventus je kao obitelj

- (hd)

Nekoliko mjeseci nakon što je stigao u Juventus, Cristiano Ronaldo talijanski­m je medijima dao intervju u kojem je otvoreno govorio o svemu. Naravno, jedna od tema bila je i Zlatna lopta koja je otišla u ruke Luke Modrića.

– Za tu Zlatnu loptu mukotrpno radim svaki dan. Ali ako je i ne osvojim, nije kraj svijeta. Poštujem i drukčiju odluku. Jesam razočaran, ali život ide dalje. Čestitam Modriću, zaslužio je tu nagradu, ali me zanima hoće li i sljedeće godine biti bolji od mene – rekao je Ronaldo pa se osvrnuo na svoju odluku da dođe u Juventus.

– Jako sam sretan. Grad je lijep, navijači su jako ljubazni, a Juventus je fantastiča­n klub, nevjerojat­no organizira­n. Igrači su skromni i rade iznimno naporno. Sve u svemu, fantastičn­o mi je ovdje i sad sam siguran da je moja odluka bila ispravna.

Usporedio je Ronaldo Real i Juventus.

– Ovo je najbolja momčad i skupina nogometaša s kojom sam igrao. U Juventusu se osjećamo kao momčad, za razliku od drugih klubova, u kojima neki igrači misle da su bolji od ostalih. Ovdje su svi skromni. Na primjer, ako Mandžukić ne zabije, opet je sretan zbog onoga kome je to uspjelo. To je predivno i upravo zbog toga svi smo kao jedna velika obitelj – kaže Ronaldo.

 ??  ?? DOBRA ODLUKA Ronaldo je uvjeren da je donio odličnu odluku što je došao u Juventus
DOBRA ODLUKA Ronaldo je uvjeren da je donio odličnu odluku što je došao u Juventus

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia