Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Nemojte se iznenaditi ako druga strana prema vama ispolji crtu agresivnos­ti. POSAO Dopustit ćete si iznenadni izdatak kako bi se utješili od frustracij­a. ZDRAVLJE Idite polako.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Pred vama je jedan pomalo frustriraj­ući dan u kom stvari neće ići onako kako biste vi željeli. POSAO Očekujte sponzore na koje drugi ne računaju. ZDRAVLJE Vjerujte u ljepše sutra.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Rado biste definirali svoj status u jednom odnosu, ali vam okolnosti neće dopustiti da to učinite. POSAO Uslijedit će iznenađenj­e od strane nadređenih. ZDRAVLJE Izgladite nesporazum­e.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Danas nećete biti sigurni kako se postaviti u jednoj ljubavnoj situaciji. POSAO Malo po malo vi ćete se drugima uvući pod kožu i oni vas počinju prihvaćati. ZDRAVLJE Ne brinite.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Imat ćete dobar balans između osjećaja i razuma. Znat ćete se postaviti kako treba. POSAO Pojavit će se potreba da se zaokruži jedna cjelina. ZDRAVLJE Imate utjecaja na druge.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV Vaše zabave i druženja nastavit će se jednakim intenzitet­om kao i do sada. POSAO Oni koji puno pričaju obično kad tad drugima dosade. ZDRAVLJE Pripazite na jelovnik.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Neki će misliti da ih nitko ne voli i trpjet će svu težinu čežnje. POSAO Danas opet shvaćate da su mogućnosti jedno, a stvarnost drugo. Bit će potrebna mudrost. ZDRAVLJE Maštat ćete.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Oni koji su u duljim vezama danas će pokušati obnoviti svoj odnos pomoću erotike. POSAO Vjerojatno ćete za dlaku izbjeći raspravu. Tako je i bolje. ZDRAVLJE Ustrajte, ali ne žurite.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV Vaši osobni odnosi bit će podložni najsuptiln­ijim vibracijam­a. POSAO Neki će mijenjati trenutne poslovne planove kako bi se bolje prilagodil­i. ZDRAVLJE Treba reći istinu.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Pokušat ćete spojiti emocije i veselje. U tome ćete gotovo sigurno uspjeti. POSAO Većina vas danas će raditi s puno duha, šarma i otvorenost­i. ZDRAVLJE Ne zaboravite na iskrenost.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.) LJUBAV Tek što ste učinili jedan korak prema naprijed, već idu bar dva prema nazad. POSAO Vjerojatno ćete danas na poslu biti pomalo površni. ZDRAVLJE Povucite se u osamu i mir.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Male dvojbe bit će povezane s uređenjem zajedničko­g prostora ili doma. POSAO Danas se povezujete sa suradnicim­a iz drugih mjesta. ZDRAVLJE Budite sabrani.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia