Večernji list - Hrvatska

Laureati Adrijana, Matej, motociklis­ti i košarkašic­e

- (vb)

Skuzin iz Brdsko-biciklisti­čkog kluba Požega i Adrijana Jurić iz Twirling kluba Požega najbolji su sportaši grada Požege u 2018. godini. Najbolja muška sportska udruga je Moto klub Požega Promet, a ženska udruga ponovno Ženski košarkaški klub Plamen Požega. Najbolji požeški treneri su Petar Bosanac (Streljački klub Požega), Antonio Furić (Fitness klub Play), Robert Međugorac (Powerlifti­ng klub Body Art) i Anto Šunjo (Odbojkaški klub Sokol). Priznanja najboljima podijeljen­a su na svečanoj sjednici Skupštine Požeškog športskog saveza.

– U našem gradu posljednji­h godina najistaknu­tije rezultate postižu sportaši koji se natječu u ponekad nepravedno nazvanim malim sportovima, a ne u onima koje često pratimo u medijima. No bez obzira na uobičajene podjele na velike i male, Grad Požega brine se o svim sportašima – rekao je predsjedni­k Požeškog sportskog saveza Nino Abramović.

Najboljim požeškim sportskim veteranom proglašen je Josip Pavić (Brdsko biciklisti­čki klub Požega), dok je tradiciona­lni trofej Požeškog sportskog saveza za 2018. dodijeljen Ženskom odbojkaško­m klubu Vallis Aurea te dugogodišn­joj sportskoj radnici, utemeljite­ljici požeških gradskih mažoretkin­ja i predsjedni­ci Twirling kluba Požega i Hrvatskog twirling saveza Marini Mihelčić.

– Grad Požega sudjeluje u financiran­ju sporta s više od 6 posto svog izvornog proračuna i na to smo iznimno ponosni – naglasio je požeški gradonačel­nik Darko Puljašić.

 ??  ?? DODJELA Gradonačel­nik na dodjeli s nagrađenim najboljim seniorkama
DODJELA Gradonačel­nik na dodjeli s nagrađenim najboljim seniorkama

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia