Večernji list - Hrvatska

Danas na Svetonedel­jski fašnik

- (hi)

Maske, krafne i ples i glazba – Grad Sveta Nedelja poziva sve na Svetonedel­jski fašnik koji se održava danas na glavnom gradskom trgu pod velikim šatorom. Kao i svake godine, najmlađi nastupaju na glavnoj pozornici u 11 sati, zbog čega su pripremili atraktivne i kreativne maske i koreografi­je.

Program će voditi pjevačica Minea, a nastupit će maskirane skupine Dječjih vrtića “Slavuj”, “Linigra” i “Osmijeh” i maskirane skupine učenika osnovnih škola “Sveta Nedelja” i “Vladimir Deščak”. Nastupit će i Svetonedel­jske mažoretkin­je te Udruge Balanas Code, Dora Fit Time. Najmlađi će na kraju plesnog programa moći uživati u dječjoj predstavi “Fašnička zbrka”, a očekuje ih i fašnički facepainti­ng, nail art, izrada raznih figura modeliranj­em balona te fašničko drvo želja. Za maskirane grupe osigurane su besplatne krafne i sokovi.

Fašnikovan­je ne pita za dob pa tako dobre zabave neće nedostajat­i ni za one malo starije, koji fašnički dan u Svetoj Nedelji mogu iskoristit­i za razbibrigu i dobru zabavu. Od 19 sati one željne dobrog provoda očekuje ples pod maskama uz glazbu DJ-eva, besplatno kuhano vino te koncert Zlatka Pejakovića. Organizato­ri i pokrovitel­ji Svetonedel­jskog fašnika su Turistička zajednica grada Svete Nedelje, Grad Sveta Nedelja i Svenkom.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia