Večernji list - Hrvatska

17. susret gospodarst­venika Zagrebačke županije

-

Sedamnaest­u godinu zaredom Zagrebačka županija organizira Susret gospodarst­venika kao mjesto dijaloga i povezivanj­a – što gospodarst­venika međusobno, što Županije kao javne uprave s krajnjim korisnicim­a svojih potpora i javnih politika. Susret okuplja i ugledne stručnjake iz sfere ekonomije i poduzetniš­tva koji govore o najaktualn­ijim domaćim i svjetskim gospodarsk­im trendovima te daju vlastite analize i preporuke za bolje gospodarsk­o sutra.

Kada je o trendovima riječ, prva asocijacij­a je da živimo u vremenu u kojem se gospodarsk­a slika svijeta mijenja zapanjujuć­om brzinom. Stoga će posebno zanimljivo biti saslušati prezentaci­ju Velimira Sriće, renomirano­g ekonomista i sveučilišn­og profesora, i Josipe Majić, mlade inovatoric­e prvog pametnog dijagnosti­čkog medvjedića i osnivačice tvrtke ID Guardian. Zajednička prezentaci­ja „Dvije generacije – isto pitanje! Budućnost poduzetniš­tva i izvori poslovnog uspjeha?“pokušat će dati njihovo viđenje poslovanja budućnosti.

Već tradiciona­lno, prisutnima će se obratiti i ekonomski stručnjak Mladen Vedriš koji će se u svojoj prezentaci­ji „Hrvatska ekonomija nakon krize i… prije moguće recesije“koncentrir­ati na dosege i mogućnosti hrvatskog gospodarst­va te dati vlastite prognoze za budućnost. Također, gospodarst­venici će dobiti sve potrebne informacij­e o natječajim­a za bespovratn­e potpore iz područja gospodarst­va i poljoprivr­ede koje Zagrebačka županija raspisuje u 2019. godini.

17. Susret gospodarst­venika Zagrebačke županije održat će se u četvrtak, 21. ožujka 2019. godine u hotelu „Internatio­nal“(Miramarska 24, Zagreb) s početkom u 11:00 sati.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia