Večernji list - Hrvatska

Farmer iz srca džungle želi se skrasiti u Hrvatskoj

- Ivana Carević

Jubilarna deseta sezona RTL-ova showa “Ljubav je na selu” završila je u četvrtak velikim finalom u kojem smo saznali da su Marko i Rasema i dalje skupa, Dragan je otkrio kako ni s jednom djevojkom nije u vezi, a sve je završilo vrućim poljupcem Jovana i Pauline.

Vrijedni i radišni

Tek što je deseta sezona završila predstavlj­amo vam farmere nove, 11. sezone, koji nam dolaze iz različitih krajeva svijeta. Farmeri i jedna farmerica hrvatskih korijena odlučili su ljubav potražiti u ovom showu, a sudeći prema njihovim zanimljivi­m životnim pričama, očekuje nas intrigantn­a sezona. Novi farmeri dolaze nam iz Sjeverne Amerike, Europe, Australije, pa čak i egzotične Južne Amerike.

Daniel Granja je 25-godišnjak koji se rodio u Guayaquilu i s

Srećko Ponjavic u Lethbridge­u s ocem obrađuje 130 hektara zemlje obitelji živi u srcu džungle udaljenom samo pet minuta od plaže. Bavi se uzgojem egzotičnog voća, trenira jiu-jitsu i obožava surfati na valovima. Želja mu je skrasiti se u zemlji svojih predaka i osnovati obitelj s kojom bi živio u Hrvatskoj.

Iz tradiciona­lne hrvatske obitelji potječe i 33-godišnji Srećko Ponjavic, koji živi u kanadskom Lethbridge­u. Vrijedni i radišni Srećko s ocem obrađuje 130 hektara zemlje na kojoj uzgajaju pšenicu, šećernu trsku, a bave se i stočarstvo­m. Inače je zaposlen kao menadžer za financijsk­e usluge u jednoj prodavaoni­ci automobila. U Australiji od šestog mjeseca života živi Jack Vukoja.

Ovaj 51-godišnjak živi u Wallanu, gdje posjeduje građevinsk­u tvrtku te se bavi uzgojem ovaca na farmi. Strastveni je kolekciona­r old timer automobila i kaže kako se u show prijavio kako bi pronašao partnericu koja će ga nadahnuti, činiti boljom osobom, a nada se da će upoznati djevojku koja je zabavna, tolerantna i pouzdana.

U Berlinu živi 61-godišnji Domino Santro koji je u ovom njemačkom gradu pronašao dom nakon što je proputovao cijeli svijet.

Domino traži partnericu koja bi mogla pratiti njegov asketski način života jer on živi u kući u kojoj nema vode, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode... Uz bavljenje Daniel Granja je Guayaquila, a želi živjeti u Hrvatskoj (gore). poljoprivr­edom i voćarstvom, pjeva u zboru, svira četiri instrument­a, piše i obožava žene. Koliko Domino obožava nježniji spol, govori i to što je četiri puta bio u braku, a ukupno ima devetero djece.

Farmerica iz Čilea

Ljubavnu sreću u ovom realityju odlučila je potražiti i 52-godišnja Darinka Ljubica Goravica, koja živi u Iquiqueu u Čileu.

Darinkini korijeni su u Dubrovniku, u kojem je živjela do poslije Domovinsko­g rata. Prije 22 godine preminuo joj je suprug s kojim ima dvoje djece. U Iquiqueu ima svoju turističku agenciju.

Uz posao u agenciji, Darinka ima i svoju farmu na kojoj uzgaja mango, avokado, limuno, a na imanje, koje se nalazi u oazi pustinje Atacama, odlazi svaki vikend.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia