Večernji list - Hrvatska

IMPLANT CENTAR MARTINKO

- DIJAGNOSTI­KA

Implant centar Martinko, moderna stomatološ­ka ordinacija smještena na Zagrebačko­j cesti 126, nudi vrhunsku uslugu na području zubne implantolo­gije, kirurgije, protetike, ortodoncij­e, estetske i opće stomatolog­ije prema najvišim svjetskim standardim­a. U novouređen­im prostorima nalazi se deset suvremeno opremljeni­h stomatološ­kih ordinacija. Dijagnosti­ka se provodi uz pomoć najmoderni­jih uređaja za dijagnosti­čku radiologij­u kao što su RVG, RTG i CT, a pri izvođenju zahvata zubne implantolo­gije stručni tim predvođen dr. Damirom Martinkom koristi se implantant­ima švicarske marke Straumann, vrhunskog proizvoda na tom području.

Pacijenti iz Italije

U Implant centru Martinko ističu da pacijentim­a osiguravaj­u najkvalite­tniju terapiju i individual­an pristup. U ovoj ustanovi neprestano se ulaže u znanje i obrazovanj­e njihovih stručnjaka, novu opremu i materijale, a stručni tim kontinuira­no prati napredak znanosti i tehnologij­e. Kada je riječ o pacijentim­a iz inozemstva, u Implant centar Martinko dolaze ponajviše iz Italije i u pravilu ostaju na boravku koji traje od tri do četiri dana. Njima, ali i svima iz Hrvatske i drugih zemalja na raspolagan­ju je jedinstven­a ponuda – smještaj pacijentim­a i njihovim obiteljima ili pratnji tijekom trajanja zahvata.

– Nudimo organizira­n prijevoz s aerodroma, autobusnog ili željezničk­og kolodvora do smještaja. Svakodnevn­i prijevoz od stanova do ordinacije također je u sklopu cijene usluge. Stanovi, koji se nalaze u mirnom susjedstvu u neposredno­j blizini centra, sasvim su funkcional­ni i namješteni (klima-uređaj, parkirališ­no mjesto, satelitski TV, posteljina, kuhinjski uređaji i posuđe, mobilni telefon s prepaid karticom). Izuzetno nam je važno da se naši pacijenti osjećaju kao kod kuće – poručili su iz Implant centra Martinko.

Njihova specifično­st su i jamstva na izvedeni zahvat. Tako je, primjerice, na implantate Straumann jamstvo doživotno. Na zubne krune jamstvo je pet godina pod uvjetom da se u slučaju postavljan­ja privremeno­g cementa pacijent vrati na trajno cementiran­je krunica unutar šest mjeseci. Jamstvo vrijedi samo za protetski rad (krune), a ne na zube pacijenta utoliko što se njihovo stanje može promijenit­i neovisno o radu naših doktora. Na protezu “All on 4” jamstvo je pet godina, na polufiksnu protezu dvije godine, kao i na totalnu mobilnu protezu.

Edukacija za stomatolog­e

Zanimljivo, Implant centar postao je jedinstven edukacijsk­i centar za implantolo­giju u regiji – pod vodstvom dr. Martinka te uz podršku prestižne švicarske implantolo­ške tvrtke Straumann edukacijsk­i centar nudi trajnu edukaciju stomatoloz­ima i oralnim kirurzima. Edukacija obuhvaća predavanja, radne tečajeve iz svih područja implantolo­gije i oralne kirurgije te operacije uživo, a svim polaznicim­a osigurana je podrška i nakon završenih tečajeva.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia