Večernji list - Hrvatska

Ivan Pernar i partnerica dobili sina Nou i odbili ga cijepiti

- (Renata Rašović)

Ivan Pernar i njegova partnerica Viktorija, doktorica dentalne medicine, jučer su postali roditelji dječaka kojemu su nadjenuli biblijsko ime Noa. Stigao je gotovo u terminu, s nešto manje od jednog dana zakašnjenj­a u Karlovačko­j općoj bolnici, a dječak je rođen zdrav, dug 51 cm i težak 3250 grama.

– Dijete je, hvala Bogu, dobro i zdravo, pa zahvaljuje­m i onome u kojeg mnogi ne vjeruju, ali ja osobno vjerujem – rekao je Ivan Pernar, dodajući kako je iza njega i partnerice burna noć jer je vodenjak iznenadno puknuo u četiri sata ujutro pa su u roku od sat vremena došli do bolnice. Noa je došao na svijet jučer oko 11 sati, a Pernar zahvaljuje osoblju bolnice “na vrhunski obavljenom porodu, na ljubavi koju su pružili njegovoj ženi i brizi za dijete nakon poroda.”

No, to je sve što su, barem zasad, tražili od liječnika. – Odbili smo da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor-priča od drugih roditelja. Cijepljenj­e sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatl­jiv. Ne vjerujemo u imunitet krda niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustiti pritisku medija i farmaceuts­ke industrije – kazao je Ivan Pernar. Inače, fotografij­u malenog Noe objavio je na Facebooku ubrzo nakon poroda riječima: “Dragi prijatelji, Noa nam je stigao na svijet”, i ta je objava u samo sat vremena dobila više od pet tisuća lajkova.

Pernar je postao otac drugi put. Njegov prvi sin Mathis Ivan Alexis, koji danas ima 14 godina, rođen je nakon kratke veze s Njemicom Frederike kada je Pernaru bilo samo 18 godina.

 ??  ?? DRUGI PUT TATA Ivanu Pernaru ovo je drugi sin, a prvi danas ima 14 godina
DRUGI PUT TATA Ivanu Pernaru ovo je drugi sin, a prvi danas ima 14 godina

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia