Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka – 20. travnja) SJETITE SE SVEGA ONOG ŠTO STE DOSAD POSTIGLI

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati tupo i nezaintere­sirano za neka važnija ljubavna poduzimanj­a. KARIJERA: Pred vama su nešto zahtjevnij­i poslovni dani u kojima će se odgovornos­ti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. ZDRAVLJE: Osigurajte si više odmora.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja) NEMOJTE NIŠTA FORSIRATI I SVE ĆE BITI DOBRO

LJUBAV: Ako je dosad bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekat ćete bolje prilike. Baš tako će se vaš privatni život polako poboljšava­ti. KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz vlastite kuhinje ili sobe. ZDRAVLJE: Idite ranije na spavanje.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza) NAKLONOST DRUGE STRANE, UČINIT ĆE VAM DANE UGODNIM

LJUBAV: Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola. Bit će zanimljivo. KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na kreativnos­ti. To je nešto što jednostavn­o obožavate. ZDRAVLJE: Odmarajte se.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna – 22. listopada) TKO RADI, VJEROJATNO ĆE I DALJE RADITI REVNO

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi ispunjavat­i svoja ili nečija ljubavna očekivanja. KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca) REZULTATI ĆE SE ZBRAJATI TEK NA KRAJU PRIČE

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav mimoilazit­i, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavn­o nestati. KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. ZDRAVLJE: Budite fokusirani u svemu što radite.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače) PRIČEKAJTE S IDEJAMA, JER JOŠ NIJE VRIJEME ZA NJIH

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmjerit će vas na osamu i povlačenje. Najbolje ćete se osjećati u svom domu. KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudriva­ti. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoriteti­ma trenutačno ne stojite najbolje. ZDRAVLJE: Idite u teretanu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja – 20. svibnja) NEKI ĆE BITI SKLONIJI POVLAČENJU I SKRIVANJU EMOCIJA

LJUBAV: U vašim osobnim odnosima vladat će ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći. KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. ZDRAVLJE: Razgibajte se.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja – 22. srpnja) NEKI ĆE POVUĆI POTEZE KOJI ĆE IMATI UTJECAJA NA SVE

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas. ZDRAVLJE: Humorom pobijedite brige.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna) ONI U VEZAMA BIT ĆE OPUŠTENI I BEZBRIŽNI

LJUBAV: Vaši prijatelji pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigir­ati. KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Bit će i onih koji će definitivn­o privesti kraju jednu fazu svog rada. ZDRAVLJE: Idite u prirodu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog) NEKE STVARI DOĆI ĆE BOLJE DO IZRAŽAJA AKO PRIČEKATE

LJUBAV: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate, da prigovarat­e ili da kritizirat­e drugu stranu. Moguće je i obratno. KARIJERA: Najradije biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme da pokažete sve adute. ZDRAVLJE: Pred vama je zanimljiv put.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja) AKO STE U DVOJBI, OSLUŠKUJTE SVOJ UNUTARNJI GLAS

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima možete ostvariti ugodna poznanstva. KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispital­i, znaju što im je činiti i krenut će tim smjerom. ZDRAVLJE: Budite ljubazniji i otvoreniji.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače – 20. ožujka) MOGUĆE JE DA PROPUSTITE NEKU LJUBAVNU PRILIKU

LJUBAV: Dok budete razmišljal­i o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku.

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate više surađivati s drugima. Stav da je netko Bogom dan nije dobar.

ZDRAVLJE: Više boravite u prirodi.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia