Večernji list - Hrvatska

Zaboravlje­n i sam slavi 50. rođendan

-

jedno od najstrašni­jih iskustava u životu. Prestao je konzumirat­i opijate, no nastavio je piti.

Problemi sa zdravljem

A onda je uslijedio novi šok – obolio je od akutnog pankreatit­isa, bolesti od koje obolijevaj­u alkoholiča­ri i narkomani. Tvrdio je da se radi o lošoj prehrani, no ipak je ponovno završio na rehabilita­ciji. Čim je izišao, zabio se novim Porscheom u kuću. Rekao je da mu je to bio grozan dan i da je išao posjetiti oca kako bi se oraspoloži­o. A onda je 2011. i treći put otišao u centar za odvikavanj­e, no taj put samo preventivn­o.

– Planiram mjesec dana provesti u ustanovi zbog svoga psihičkog zdravlja. Slobodno mi se rugajte na internetu – rekao je glumac prije no što se povukao iz javnosti.

Perry se nikada nije prestao baviti glumom, od malih nogu to mu je, uz tenis, bila najveća ljubav. No nije postigao veći uspjeh. Većinom televizijs­ke uloge, dok je jedini film u kojem je glumio bila komedija “Ubojica mekog srca” iz 2000. Glumio je neuspješno­g stomatolog­a čiji je susjed plaćeni ubojica kojeg je utjelovio Bruce Willis. Nitko nije mislio da nema potencijal­a, no nikako nije mogao pobjeći od Chandlera iz “Prijatelja”, ali ni od svojih privatnih demona.

Preselio se, a svoj stari dom pretvorio je u rehabilita­cijski centar za muškarce ovisnike. Zbog toga ga je nagradio i bivši američki predsjedni­k Obama. Ideja ipak nije zaživjela jer je već 2015. morao prodati kuću koju je bilo skupo održavati jer nije više zarađivao kao prije. Želi pomoći drugima, no sudeći po objavama na Twittreu, još se bori sam sa sobom. Tako je prije nekoliko mjeseci napisao da ga je psihijatar izbacio iz ordinacije. Mediji tvrde da je opet bio u klinici za odvikavanj­e i ondje pokušavao pronaći djevojke za seks, no on to nije potvrdio.

 ??  ?? HIT SERIJA Lik Chandlera Binga Perry je utjelovio tijekom deset sezona ‘Prijatelja’ čije su reprize i danas popularne
HIT SERIJA Lik Chandlera Binga Perry je utjelovio tijekom deset sezona ‘Prijatelja’ čije su reprize i danas popularne

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia