Večernji list - Hrvatska

Predstava o ženskoj snazi koja će biti zanimljiva i muškarcima

-

Mjuzikl “Menopauza” pravi je hit u Sloveniji gdje je zbog velikog interesa ta predstava jednom igrana triput dnevno, a sudeći po velikom interesu publike, i hrvatskoj inačici smiješi se uspjeh. Arijanu Čulinu, Karmelu Vukov-Colić, Sanju Doležal i Salome okupila je redateljic­a Nina Kleflin i one glume četiri žene koje se upoznaju u trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja i sve četiri žele isti crni grudnjak, a malo pomalo sve prerasta u zajedničku im temu – menopauzu.

– Čast je raditi s Ninom, genijalna je psihologin­ja i iz nas je izvukla patnju, bol, frustracij­u, smijeh, a kad je sve to izišlo na površinu bio je takav gušt raditi – kaže Sanja Doležal i na temu menopauze dodaje:

– Već sam četiri-pet godina u menopauzi i u tom ludilu hormona ima svega – suza, sreće, tuge...

Voditeljic­a Karmela Vukov-Colić kaže da s menopauzom život može i ponovo početi jer žene u toj životnoj dobi imaju više iskustva i hrabrosti za nove životne poteze.

– Predstava govori o ženskoj snazi i o tome kako ženska snaga može sve preokrenut­i u našu korist – ističe Karmela. Salome se zahvalila svim divnim damama s kojima dijeli pozornicu i pozvala sve da dođu smijati se s njima. Arijana Čulina poručuje kako će mjuzikl biti zanimljiv i muškarcima i mlađim osobama, a ne samo ženama. Premijerna izvedba mjuzikla, u kojem ćemo čuti glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, bit će 24. listopada u

• kinu Studentsko­g centra.

 ??  ??
 ??  ?? PREMIJERA 24. LISTOPADA Sanja Doležal, Karmela Vukov-Colić, Salome i Arijana Čulina glume u tom hit-mjuziklu
PREMIJERA 24. LISTOPADA Sanja Doležal, Karmela Vukov-Colić, Salome i Arijana Čulina glume u tom hit-mjuziklu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia