Večernji list - Hrvatska

Nuša je htjela živjeti u Zagrebu, a ja nisam bio spreman

- Ivana Carević

Pjevačica Lady Gaga podigla je prašinu posljednjo­m objavom na Instagramu te natjerala mnoge da pomisle da je došao kraj njezinoj vezi sa suradnikom Danielom Hortonom. Naime, pjevačica je uz fotografij­u s djevojačke večeri svoje dugogodišn­je vizažistic­e Sarah Tanno napisala:

• “žena koja će se uskoro udati i ja, slobodna”.(tj)

Djelovalo je kao da su stvoreni jedno za drugo, dijelili su istu strast prema glazbi i tjelovježb­i pa je kraj ljubavi Nuše Rojs i Mije Matića šokirao gledatelje showa “Gospodin Savršeni”, u kojem su iz tjedna u tjedan pratili razvoj ove ljubavne priče. Slovenska pjevačica prva je objavila informacij­u o prekidu veze s Mijom i dala je naslutiti da je on inicirao prekid. Mijo je to kasnije i priznao pred kamerama RTL-a u emisiji “Exkluziv” kada je rekao: – Preuzimam svu odgovornos­t, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše.

Napali ga na društvenim mrežama

Prije prekida Nuši se stalno javljao i slao poruke, a onda joj je nakon četiri dana šutnje poručio da je bolje da se više ne viđaju i zbog tog poteza naišao na brojne kritike na društvenim mrežama gdje korisnici nisu birali najljepše riječi za Miju. O cijeloj situaciji i o tome kako se nosi sa svime porazgovar­ali smo s Mijom.

– Ljudi će uvijek pričati. Znate kako gledam na to? Tko te stavi na visoko postolje, lako te može i spuOtkako

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia