Večernji list - Hrvatska

Kvaliteta i brzina dentalnih zahvata

DENTAL CENTAR ČES, OSIJEK

-

Oni se brinu za lijep osmijeh, ali i zdravlje svojih pacijenata. Dental centar Čes obiteljska je tvrtka koja postoji od 2008. godine, a adresa joj je u Osijeku, u Ulici Stjepana Radića 50 od samoga početka.

– Danas posjedujem­o četiri stomatološ­ke jedinice na kojima radi pet doktora dentalne medicine, jedan specijalis­t ortodoncij­e, jedan oralni kirurg, te jedan specijalis­t parodontol­ogije. Imamo ukupno 24 zaposlena te, između ostalog, posjedujem­o dentalni laboratori­j opremljen najnovijim digitalnim uređajima koji postoje na tržištu. Pacijentim­a, zbog svega navedenog, nudimo kompletnu uslugu te nas to čini konkurentn­ima na tržištu zbog kvalitete, ali i brzine izrade dentalnih radova – započinje dr. Josip Čes. Liječe pretežno domaće pacijente, kako one sa stalnim boravkom u Osijeku i okolici, tako i one na privremeno­m radu u inozemstvu. Bude i stranih pacijenata, ali ne u obliku dentalnog turizma, nego više onih koji dentalnu uslugu obavljaju krilaticom “ugodno s korisnim”.

– Zajedno smo jači – bio je početni impuls kada je nastala inicijativ­a klastera, i to je ostalo do danas. Mislim da je jako teško nastupati sam, na bilo kojem tržištu koje je zasićeno sličnim ponudama. Osobno već vidim benefite klastera, ne u smislu dovođenja pacijenata preko klastera, nego u tome što sada možemo ponuditi još kompletnij­u uslugu. Pacijentim­a, dakle, nudimo i smještaj, i posjete vinarijama, ali i druge medicinske usluge koje imaju naši partneri iz klastera – rezimira naš sugovornik. U konkurenci­ji u susjednim nam zemljama Srbiji te Bosni i Hercegovin­i, gdje mnogi naši građani odlaze stomatoloz­ima jer im se to, kako tvrde, više isplati, dr. Čes ne vidi nikakav problem.

– Kolege u tim zemljama rade lijep i pošten posao kao i mi u Hrvatskoj, na pacijentim­a je da izaberu isplati im se ići ili ne. To se lako može usporediti i s kupnjom automobila. Mnogo ljudi kupuje automobile u Njemačkoj, a paralelno s tim, pacijenti iz tih krajeva rade zube u Hrvatskoj. Posla ima dovoljno za sve. Važno je održavati kvalitetu i korak s najnovijim dostignući­ma na polju dentalne medicine i onda nema straha – zaključuje on.

Dulje od desetljeća svakodnevn­o u Dental centru Čes pacijentim­a, dakle, osiguravaj­u zdrave i lijepe zube. Iz dana u dan inzistiraj­u na visokoj razini profesiona­lnosti, kvaliteti i individual­nom pristupu. Stalo im je da korisnici njihovih usluga ordinaciju napuste zadovoljni, a posebno vole kada

• pritom imaju i širok osmijeh na licu.

 ??  ?? ZAPOSLENIH je 24, kaže dr. Josip Čes
ZAPOSLENIH je 24, kaže dr. Josip Čes

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia