Večernji list - Hrvatska

Sestre Šegetin otvaraju salon ljepote

-

Nakon što su novinske stupce punile svojim ljubavnim vezama, sestre Tina i Barbara Šegetin odlučile su okrenuti novu stranicu u životu i posvetiti se isključivo poslu. Naime, Tina, koja se nedavno rastala od Race Jovanovića, objavila je kako ovih dana kani u centru Beograda otvoriti salon ljepote. U poslu će joj glavna pomoć biti sestra Barbara, a započet će s frizerskim uslugama, nakon čega će svojim klijentica­ma nuditi i

• odlazak u solarij.

Zadovoljna komentarim­a

– Jako sam zadovoljna komentarim­a. Doista nisam ništa očekivala. Zapravo, nisam bila ni svjesna da će komentirat­i moj nastup. Svi su komentari bili pozitivni, no možda me se najviše dojmio Martinin komentar. Zahvalila mi je na svemu viđenom jer se iz prijašnjih sezona vidjelo da je nju teško impresioni­rati ovom vrstom umjetnosti. Ponosim se i zadovoljna sam učinjenim i svojim radom – rekla je Nikolina, koja je zaraznom energijom na pozornicu u jednom trenutku uspjela natjerati i Maju Šuput.

– Nije mi bilo ni na kraj pameti da bi se takvo što moglo dogoditi. Bilo je predobro! Zapravo se toliko toga događalo oko mene tog trenutka da sam imala osjećaj kao da sam u snu. Maju iznimno cijenim i neopisivo mi je drago da smo podijelile taj trenutak – ističe Nikolina, koja se trbušnim plesom bavi već više od 15 godina, a u tu se umjetnost zaljubila doslovce već na prvom treningu! – Ples mi je zaista najbitnija stvar na svijetu. I ne samo to, ples je dio mene kao i zrak koji udišem – kaže. Ples ju je odveo i do dalekog Egipta u kojem je godinu dana živjela radeći kao plesačica u pustinji i na brodovima. – Egipćane sam osvojila svojim plesom. Cijene jako kad vide da strankinje znaju plesati njihov ples i kada razumiju njihove običaje i kulturu... Iskreno, za Hrvatsku puno njih baš i ne zna – govori Nikolina i dodaje kako je to razdoblje života za nju bilo jedno veliko iskustvo, ne samo plesno već i osobno. Dio je to, ističe, njezine životne i duhovne preobrazbe zbog čega je i danas srce opet ondje vuče.

– To je jednostavn­o druga kultura, drugi način življenja i odnošenja prema ljudima. Generalno, kod nas je, recimo, bolja kvaliteta života i možda je nekako manje stresno živjeti jer je tamo dosta bučno i stalno je neka galama. Dosta su živ narod. Imaju svoje navike, kao i mi svoje, i ako želite ondje funkcionir­ati, jednostavn­o se tome morate predati – kaže. Iako se odlično uklopila u arapski način života, Nikolina je svoj život odlučila ipak nastaviti u Hrvatskoj, i to ponajviše zbog svoga psa bez kojeg ne može zamisliti život.

– Psa obožavam, a zbog visokih temperatur­a njemu život u Egiptu ne bi odgovarao. Osim toga, u Zagrebu već

 ??  ?? DJEVOJKE SU ODLUČILE posvetiti se biznisu za koji vjeruju da će biti profitabil­an
DJEVOJKE SU ODLUČILE posvetiti se biznisu za koji vjeruju da će biti profitabil­an

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia