Večernji list - Hrvatska

‘George Michael je bio HIV pozitivan, a pjesme su za njega pisali drugi’

- (Tamara Janušić)

Bivši frizer, partner pokojnog pjevača Georgea Michaela, Fadi Fawaz (46) iznio je neke šokantne optužbe na račun bivšeg kojim je razbjesnio sve njegove fanove. Fawaz, koji nije naslijedio ni lipe nakon pjevačeve smrti 2016., napisao je: “George nikada nije pisao svoju glazbu i plaćao je druge ljude da to rade umjesto njega te se pretvarao da je sve njegovo. Uopće nije bio talentiran.”

Kazao je i da im je seks bio dosadan te je tvrdio i da je pjevač bio HIV pozitivan.

Nakon toga je objavio i selfi kako bi sve uvjerio da stvarno piše te tvrdnje te da mu profil nije hakiran. Bijesni fanovi odlučili su mu odgovoriti: “Odvratno je objavljiva­ti ovakve stvari o mrtvoj osobi koja se ne može braniti”; ” Ti stvarno nemaš srama, ovo je sramota.” Nezaposlen­i Fadi viđen je u centru Londona u zapuštenom izdanju kako tumara, a vjeruje se kako spava u Covent Gardenu. Priča se kako je u hotelu plaćao noćenje 49 funti, a sada si ni to više ne može priuštiti. Inače, bio je frizer mnogim zvijezdama današnjice, a u spomenuti hotel uselio se prije koji mjesec nakon što je razbio prozore na luksuznom imanju Regent’s Park na kojem je živio. Britanski The Sun prenio je njegovu objavu s društvenih mreža u kojima obavještav­a prijatelje i pratitelje da je postao beskućnik. “Tri su godine prošle od smrti ikone Georgea Michaela i odvjetnici još uvijek nisu ništa riješili tako da posljednji­h nekoliko dana spavam na ulici u Covent Gardenu umjesto da sam u svom domu.

Trikom su mi uzeli ključ pa sada već dva mjeseca nemam nikakve novosti. Kakva je jeftina ikona ovaj George je **** Michael”, ljutito je tada napisao Fadi, koji je nakon što su mu prišli novinari zanijekao da mu je Michael bivši partner. Bivši je frizer bijesan jer ništa nije naslijedio, a u srpnju je demolirao Georgeovu vilu vrijednu 41 milijun kuna. Policija ga je ulovila nakon što su ih pozvali susjedi koji su ga vidjeli na

• krovu.

FADI JE NEZAPOSLEN­I FRIZER KOJEM PJEVAČ NIJE OSTAVIO NI LIPE NASLJEDSTV­A

 ??  ?? TWITTER Obožavatel­ji su bijesni na Fawaza te se obračunava­ju s njim zbog napada na Michaela
TWITTER Obožavatel­ji su bijesni na Fawaza te se obračunava­ju s njim zbog napada na Michaela

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia