Večernji list - Hrvatska

Real kaska za PSG-om i želi njihovog Mbappéa

C. zvezda dočekuje Spurse. ”Tottenham je krema nogometa, sretan sam što igramo s takvom momčadi”, kaže Milojević

- Katarina Kušec

Niko Kovač nije uspio dočekati četvrto kolo Lige prvaka s Bayernom jer prije koji dan dobio je otkaz u bavarskom klubu. Za utakmicu protiv Olympiakos­a (srijeda, 18.55 sati) Ivana Perišića i ostatak društva s klupe će voditi pomoćni trener Hansi Flick s obzirom na to da postaja Sky javlja da je trener PSG-a Thomas Tuchel odbio ponudu da odmah preuzme vođenje münchensko­g kluba.

Bayern je trenutačno prva momčad u skupini B, a za vratom mu puše Tottenham koji se u 21 sat sastaje s Crvenom zvezdom. U taboru srpske momčadi su optimistič­ni.

Bez stresa i opterećenj­a

– Tottenham je krema europskog nogometa, jako sam sretan što imamo priliku u našoj zemlji i pred našim navijačima odigrati utakmicu s takvom momčadi. Predstavit ćemo se u najboljem svjetlu i pokušat ćemo odigrati najbolje što možemo, bez stresa i opterećenj­a – rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Juventus se u skupini D susreće s Lokomotivo­m iz Moskve (srijeda, 21 sat). Za talijansku momčad neće nastupiti Marko Pjaca koji ima ozljedu koljena. No zato u momčadi imaju velikog aduta, nezasitnog golgetera Cristiana Ronalda. Juventusu je bitno da osvoji tri boda jer, iako je prvi u skupini, ima sedam bodova kao i Atlético Madrid.

– Moramo se nametnuti i pokazati našu snagu čak i kada igramo na gostujućem terenu. Umjesto da dođe do mentalne blokade, moramo biti oprezni i reagirati u pravom trenutku – rekao je trener Juventusa Maurizio Sarri.

Real treba pobjedu

Atlético se pak od 21 sat sastaje s Bayerom iz Leverkusen­a i igrat će

TUCHEL JE ODBIO PONUDU DA PREUZME MÜNCHENSKI BAYERN

bez Joãoa Félixa koji ima ozlijeđen gležanj, ali i hrvatskog reprezenta­tivca Šime Vrsaljka koji vuče ozljedu koljena.

Na Santiago Bernabéuu sastat će se Real Madrid i Galatasara­y (21 sat). Trebala bi to biti laka utakmica za Madriđane s obzirom na to da je turska momčad posljednja na tablici u skupini A sa samo jednim bodom. Nije se ni Real iskazao u tri utakmice, uspjeli su pobijediti u jednoj. Sada bodovno kaskaju za PSG-om koji dočekuje Club Brugge. Uz to Real želi Kyliana Mbappéa koji ugovor s PSG-om ima do 2022. godine i kojemu taj isti klub planira dati veći novac ne bi li ga

• odvratio od Reala.

 ??  ?? BAYERN će protiv Olympiakos­a tražiti nove bodove
BAYERN će protiv Olympiakos­a tražiti nove bodove

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia