Večernji list - Hrvatska

Sin i majka imali spolni odnos, ukućani pozvali policiju

- (R. Mihaljević)

benzinom polio automobil i zapalio ga. Zbog toga ga tužiteljst­vo tereti i za uništavanj­e dokaza.

– Što se tiče drugog kaznenog djela koje mu se stavlja na teret, takvo djelo odnosi se samo na sprečavanj­e dokazivanj­a tijekom sudskog postupka – tvrdi Gulišija.

Maltretira­o ga zbog duga

Nakon uhićenja tijekom istrage Berisha je izjavio kako ga je Ante Prnjak maltretira­o više od dvije godine zbog duga od 2000 eura za kokain koji mu nije odmah platio. Dug je narastao na 50.000 eura zbog lihvarskih kamata. Izjavio je kako ga je zbog toga Prnjak maltretira­o i ponižavao. Na dan ubojstva zajedno su šmrkali kokain, a u jednom trenutku Ante Prnjak iz automobila je izvadio automatsku pušku i zatražio od njega da likvidira jednog muškarca za oprost duga. Berisha je istražitel­jima kazao kako ga je zbog toga ubio.

Prvog dana suđenja saslušana su dva svjedoka. Odvjetnik Gulišija na kraju je tražio i da se reproducir­aju dva videa kojima želi pokazati kako se Prnjak obračunava­o s dilerima koji su radili za njega. Objasnio je da ih je Prnjak sam objavio na internetu, a pokazat će njegov karakter. Prijedlog je prihvaćen. Nastavak suđenja zakazan je za 29. studenog u 9.30. Sutkinja je prvo predložila da započne u 9 sati, ali ju je optuženik Berisha zamolio da bude malo kasnije s obzirom na to da ga dovoze iz zadarskog zatvora i treba rano ustati. I tom je zahtjevu udovoljeno.

Nevjerojat­an slučaj incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri mjeseca zatvora, a majka bi svoju četveromje­sečnu kaznu odslužila radom za opće dobro. Majka (38) i sin (19) iz Međimurja imali su spolni odnos lani u rujnu u obiteljsko­j kući. Ukućani su ih vidjeli pa su pozvali policiju. Sin se tijekom istrage branio kako je pušio sintetsku travu galaxy i pio vino pa nije bio pri sebi. Majku je, kaže, odnio iz kreveta u dnevni boravak i tamo se sve dogodilo, ali preko odjeće. Majka je pak rekla da se te noći napila sa suprugom te su zaspali. Ničeg se, veli, ne sjeća. No svjedok je kazao kako je vidio da su bili goli i da su imali spolni odnos pa je odmah probudio oca. “Hej, dođi pogledati što ti sin radi sa ženom”, rekao mu je. Kad je došao u dnevni boravak, vidio je sina i suprugu u spolnom klinču. “Žena je za to vrijeme imala zatvorene oči pa mislim da je spavala. Vikao sam pa su skočili”, kazao je muž i otac. Odmah su pozvali policiju, a sin je uhićen. Suđenje će im uskoro početi na Općinskom sudu u Čakovcu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia