Večernji list - Hrvatska

Plakao je dok ga roditelji nisu prijavili u show

Ljuba Stanković glazbeno je čudo i sve je rasplakao na Severininu koncertu Sa samo šest godina pobijedio je u showu “Pinkove zvjezdice” i brzo je postao popularan

- (Mia Filajdić) Ivana Carević

zaključuje Mikulec. Žene koje postanu majke suoče se s rodiljskim dopustom, odnosno sa stankom u karijeri, a time postaju i manje konkurentn­e na tržištu. Preindl je dodala kako je imala vrlo kratak rodiljski. – Sve sam radila od kuće. Unatoč tomu što sam bila rastrgana između majčinstva i posla, bila sam ispunjena – prepričava Ines. Mirjana je majka dvoje djece te ima dva potpuno različita iskustva. – Kada sam rodila Mateu, uzela sam si godinu dana i bila domaćica. Posvetila sam se kćeri i bilo mi je predivno. Kad se rodila Mia, drugi dan imala sam na koljenima laptop i

Anđela se nije prestala baviti glazbom. Ovih dana snima nove pjesme kojima planira veliki povratak na domaću glazbenu scenu i vrhove top lista.

– Prije mjesec dana bila sam gošća na koncertu Dražena Zečića u povodu tridesete godišnjice njegove karijere. Tamo sam prvi put otpjevala novi singl koji se zove “Sve stavljam na nas”. Pjesme za novi album uz mene su radili Alen Nižetić i Marko Tomasović te nekoliko drugih autora koji možda nisu poznati široj javnosti, no jako su dobri, pa sam ih zato i uzela. Vidjet ćete, osvanut će jedna Anđela koja je prepoznatl­jiva po nježnosti i ženstvenos­ti. Smatram da će se mnoge žene prepoznati u mojoj poetici – rekla nam je Anđela.

Pjesme s kojima sprema povratak na domaću scenu radila je s Alenom Nižetićem i Markom Tomasoviće­m

Pjevam u klapi Luksemburg

Zanimljivo je da je Anđela prijašnjih godina uz majčinske obaveze našla i vremena za pjevanje u klapi.

– U klapi nas ima četvero. Osim mene tu su i Veljko Beader i Nikola Sunjka, koji su pjevali u klapi Brodarica, te Ivo Mihanović. Obradili smo naše poznate pjesme i internacio­nalne hitove, naravno u klapskim verzijama. Često nastupamo za naše ljude, a svake godine imamo Božićni koncert u Luksemburg­u. Prije pet godina snimila sam i album s božićnim pjesmama “Na dobro vam došao Božić” – kazala je Anđela koja je na tom albumu ugostila Dražena Zečića, Maju Blagdan i Alena Nižetića.

Nakon što izađe novi album nada da će održati puno koncerata u Hrvatskoj, ali i za naše ljude u inozemstvu.

– Pjevam svugdje gdje me pozovu – zaključila je Anđela. prelamala drugu knjigu. Bila sam kod kuće tri tjedna i otišla na posao, što nije idealno, ali to je to neko moderno vrijeme. Mislim da nam digitaliza­cija sve olakšava. Toliko toga riješite jer, tobože, ujutro dva sata pijete kavu, a zapravo radite – kaže Mikulec.

Tko je dječak koji je na Severininu koncertu u Spaladium Areni rasplakao mnoge svojom izvedbom “Cesarice”, pitali su se mnogi nakon nastupa. Dječak čarobnog glasa je sedmogodiš­nji Ljubomir Ljuba Stanković s kojim je Severina surađivala kada je radila pjesmu “Tutorial”, a ovaj glazbeni genijalac bio je i zvijezda spota za istoimenu pjesmu.

Tuga nakon pobjede

– Predivno i neuobičaje­no talentiran­o dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetil­a na prvu. Zahvaljuje­m njemu i njegovim roditeljim­a što su mi omogućili s njim izvedem “Tutorial” – izjavila je Severina nakon snimanja spota. Ljuba je svoj glazbeni talent široj javnosti predstavio u showu “Pinkove zvjezdice” u kojem je na kraju i pobijedio, a nakon završetka tog natjecanja rekao je da je jako tužan.

– Svugdje me zaustavlja­ju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja najviše volim pjevati, bez obzira na to tko ima najviše obožavatel­ja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao moji su prijatelji i jako mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako – izjavio je za medije Ljuba. U sezoni prije u showu je kao natjecatel­jica sudjeloval­a njegova sestra Marina koju je Ljuba bodrio na svakom natjecanju i tada se i sam htio popeti na pozornicu i zapjevati.

– Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, da joj čestitam i da otpjevam neku pjesmu. Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu, plakao sam tražeći da me prijave u Pinkove zvjezdice. Mama i tata su na kraju pristali i prijavili me i zbog toga sam jako sretan – rekao je Ljuba tada.

Više od 6 milijuna pregleda

Ljuba kaže da želi postati velika glazbena zvijezda, a čini se da je na najboljem putu da to i ostvari jer njegovi nastupi na YouTubeu imaju milijune pregleda, pa tako samo izvedba pjesme “Živim da te volim” ima više od šest milijuna pregleda. Njegov talent primijetil­i su i izvan regije, pa su ga tako čak i na odmoru u Italiji zaustavlja­li obožavatel­ji i molili da im nešto otpjeva.

 ??  ??
 ??  ?? ZANIMLJIV PANEL
ZANIMLJIV PANEL
 ??  ??
 ??  ?? OTKAKO JU JE JAVNOST POSLJEDNJI PUT VIDJELA pjevačica se udala i rodila troje djece
OTKAKO JU JE JAVNOST POSLJEDNJI PUT VIDJELA pjevačica se udala i rodila troje djece
 ??  ?? SURADNJA Sa Severinom je snimio pjesmu “Tutorial”
SURADNJA Sa Severinom je snimio pjesmu “Tutorial”

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia