Večernji list - Hrvatska

Asfaltiraj­u se lokalne ceste u općini Tomislavgr­ad

-

dio kolnika. Riješit ćemo i pitanje odvodnje oborinskih voda i uraditi novu prometnu signalizac­iju - kaže Miralem Ćebo, stručni suradnik za objekte u JP Ceste FBiH. Ćebo dodaje kako su iz općinske uprave Bosanska Krupa bili iznimno kooperativ­ni i za kratko vrijeme riješili imovinsko-pravne odnose i dobili svu potrebitu dokumentac­iju i dopuštenja za izgradnju.

Tijekom dosadašnje­g izvođenja radova, kako se navodi, otkriven je propust za koji nisu znali, a zbog kojeg su morali ojačati konstrukci­ju davno zatvorenog i zaštićenog vodotijeka kanala Kalender koji vodi ispod dijela magistraln­e ceste, što je u stanovitoj mjeri usporilo izvođenje radova, kažu u Cestama Federacije BiH. Radovi na rekonstruk­ciji raskrižja trebali bi biti okončani do nove godine.

Asfaltiraj­u se lokalne ceste Crvenice – Mesihovina i Borčani – Mandino Selo u općini Tomislavgr­ad, objavio je portal Mandino-selo.com. Ugovorom za sanaciju ceste Mokronoge - Mesihovina, dionica Crvenice - Mesihovina bit će obnovljeno 1700 m, a radove izvodi KTM-Brina d.o.o. Posušje. Vrijednost ugovora je 241.511,40 KM. Ugovorom o radovima na sanaciji ceste Mokronoge Mesihovina, dionica Borčani - Mandino Selo vrijednim 269.004,76 KM obuhvaćeno je 1450 metara. Radove izvodi Livnoputov­i d.o.o. Livno. Vlada HBŽ-a za ovu je namjenu odobrila 500.000 KM.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia