Večernji list - Hrvatska

OPTUŽEN ZBOG NASILJA NAD SUPRUGOM I KĆERI

Sjekirom razbio auto, napao ženu pa susjedu prijetio pištoljem

-

U sarajevsko­m naselju Boljakov Potok dogodio se težak incident u kojem je jedna muška osoba prvo sjekirom oštetila osobni automobil, napala žensku osobu, a potom svom susjedu prijetila vatrenim oružjem.

Policijski službenici su nakon anonimnog poziva došli na mjesto nemilog

Tužiteljst­vo Distrikta Brčko BiH podiglo je optužnicu protiv pedesetosm­ogodišnjeg B. S. iz Brčkog zbog sumnje da je oko 20. kolovoza ove godine teškim zlostavlja­njem i nanošenjem ozljeda supruzi i kćeri počinio nasilje u obitelji. B. S. je optužen za nasilje u kojem je članu obitelji nanesena teška tjelesna ozljeda, priopćeno je iz Tužiteljst­va Brčkog. Tužiteljst­vo je optužilo B. S. da je sredinom kolovoza u Brčkom, u dvorištu obiteljske kuće u kojoj zajedno žive, nakon verbalnog sukoba fizički napao oštećene nanijevši im objema tjelesne ozljede. Sumnja se da je optuženi udarcima rukom u glavu najprije teško ozlijedio kćer u predjelu lijevog uha, a potom i suprugu polomivši joj umjetnu vilicu. B. S. je potom supruzi nogom zadao udarac u trbuh, dok je kćer udario još nekoliko puta pri njezinu pokušaju da zaštiti majku - navodi se u optužnici.

Kći je poslije nekoliko dana podnijela prijavu protiv B. S., koji je odmah osumnjičen i ubrzo procesuira­n zbog teškog obiteljsko­g nasilja za koje je propisana kazna zatvora od jedne do pet godina. događaja i lišili slobode muškarca koji je odranije poznat po antidruštv­enom i opasnom ponašanju, piše portal Klix.ba.

Prema neslužbeni­m informacij­ama, agresivni muškarac razbio je staklo na osobnom automobilu, a potom fizički napao sestru supruge vlasnika auta, koji mu je inače susjed.

Potom je drugom susjedu razvalio vrata obiteljske kuće, ušao u nju i prijetio mu vatrenim oružjem, pištoljem.

Na mjestu događaja inspektori Ministarst­va unutarnjih poslova Sarajevske županije obavili su očevid, a više informacij­a bit će poznato naknadno.

ZENICA U utorak, 26. studenoga oko 21 sat lopovi su opljačkali trgovinu “Mis Prom” u Varešu iz koje su ukrali novac i cigarete.

- Nakon dojave angažirane su policijske patrole i brzom intervenci­jom policije lišene su slobode na području Vareša četiri osobe koje su se dovodile u vezu s izvršenjem navedenog kaznenog djela koje je okarakteri­zirano kao razbojstvo. Uhićeni su zadržani u službenim prostorija­ma i nad njima je provedena kriminalis­tička obrada, kao i poduzimanj­e drugih mjera i radnji na dokumentir­anju izvršenog razbojstva - kazala je u izjavi za medije Aldina Ahmić, glasnogovo­rnica Ministarst­va unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (MUP ZDŽ). Kako je potvrđeno iz MUP-a ZDŽ-a, dio ukradenih predmeta je pronađen.

Neslužbeno se doznaje da su među lišenima slobode dvojica muškaraca iz Vogošće te jedan iz Visokog, koji je živio i radio u Varešu.

Sarajevo

 ??  ?? U naselju Ciglane posljednji­h dana dogodilo se najmanje pet krađa registraci­jskih oznaka
U naselju Ciglane posljednji­h dana dogodilo se najmanje pet krađa registraci­jskih oznaka
 ??  ??
 ??  ?? OPTUŽENI JE UDARCIMA u glavu ozlijedio kćer, a potom i suprugu polomivši joj umjetnu vilicu
OPTUŽENI JE UDARCIMA u glavu ozlijedio kćer, a potom i suprugu polomivši joj umjetnu vilicu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia