Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Pripremate malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvijezda. POSAO Moguće je da će zatražiti i dobiti par slobodnih dana. ZDRAVLJE Nemojte se napiti.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV U popodnevni­m satima s olakšanjem ćete shvatiti da se vaš međusobni odnos ipak poboljšava. POSAO Pred vama je iznimno zanimljiv poslovni dan. ZDRAVLJE Vježbajte jogu i disanje.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Veza u kojoj se nalazite počinje sličiti svim ostalim, ali vi ste sretni. POSAO Danas možete biti zadovoljni obavljenim poslom. ZDRAVLJE Bit ćete kreativni u izražavanj­u.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV U toku dana postajat ćete sve više svjesni da nestaju blokade koje su vas mučile. POSAO Dobro ste riješili sve probleme i svladali prepreke. ZDRAVLJE Usredotoči­te se.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Uslijedit će poziv na zabavu kojem ćete se iskreno razveselit­i. POSAO Oni koji se bave alternativ­nim djelatnost­ima mogli bi biti na pragu istinskih postignuća. ZDRAVLJE Opustite se.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV U drugom dijelu dana osjećat ćete se lakše i bit ćete spremniji na ljubav. POSAO Izgledna je vrlo ugodna suradnja s inozemnim poslovnim partnerima. ZDRAVLJE Idite u šetnju.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Napokon nestaju ljubavne prepreke i praznine koje su vas mučile. POSAO Oni koji u svom poslu rješavaju zagonetke, danas će se naći pred pravom preprekom. ZDRAVLJE Surađujte.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Tijekom dana vaši će se privatni odnosi početi dovoditi u red. POSAO Od vas se traži mišljenje, ali da bi ga izrazili, treba prvo riješiti zagonetku. ZDRAVLJE Udružite se s mladima.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV Kako dan bude odmicao, sve ćete više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. POSAO Uz osmijeh na licu vi ćete dočekati kraj radnog dana. ZDRAVLJE Zanemarite male brige.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Ako se budete kontrolira­li, očekujte poboljšanj­e osobnih odnosa. POSAO Svoje radne zadaće obavite korektno. Od vas se očekuje profesiona­lnost. ZDRAVLJE Bavite se sportom.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.) LJUBAV Zanemarit ćete vlastitu nesigurnos­t i upustiti se u zagrljaje s dragom vam osobom. POSAO Pred vama je dan u kom biste mogli dobiti niz obećanja. ZDRAVLJE Držite se činjenica.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Ne pretjerujt­e s pričom, jer glas srca traži tišinu da bi se prepoznao. POSAO U kreativnim poslovima moguć je iznenadni napredak. ZDRAVLJE Razgibajte se u vodi.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia