Večernji list - Hrvatska

Za Brkića sezona već praktički završena

- Matej Damjanović

Ivan Brkić u poliklinic­i Vitalis obavio je pregled koji je pokazao kako su mu stradali prednji križni ligamenti lijevoga koljena.

- Ivan će već obaviti nove preglede u Specijalno­j bolnici Sveta Katarina u Hrvatskoj, nakon čega će biti odlučeno hoće li dvadesetče­tverogodiš­nji vratar morati biti podvrgnut operativno­m zahvatu - priopćili su iz mostarskog­a kluba.

Dug oporavak

Za Brkića je sezona praktički gotova ako novi pregled ne pokaže nešto sasvim drugo. Navodno, po prirodi ozljede, oporavak bi trajao oko šest mjeseci. To bi praktički značilo kako je Brkić izgubljen do kraja sezone.

U Zrinjskom, osim Ivana BrkiČelik

BRKIĆ SE PROMETNUO U JEDNOG OD NAJBOLJIH VRATARA U LIGI, OZLJEDA ĆE GA NEKO VRIJEME UDALJITI S TERENA

ća, na vratarskoj poziciji na raspolagan­ju još imaju iskusnoga Antonija Soldu, kao i mladoga Kenan Topalovića, koji je na utakmici protiv Borca umjesto Brkića ušao u igru. U ovom trenutku teško je reći koji će od njih dvojice imati prednost na preostale dvije utakmice jesenskoga dijela prvenstva.

Nameće se i Savić

Na europskim utakmicama juniora Zrinjskoga jedan od najistaknu­tijih pojedinaca bio je vratar Vojin Savić. Ovaj mladić s nekoliko dobrih intervenci­ja istaknuo se i na uzvratnoj utakmici protiv Midtjyllan­da. Možda se u klubu odluče ozbiljnije računati na njega u seniorskoj momčadi.

Nekoliko njegovih kolega iz juniorske momčadi također je pokazalo određeni potencijal.

 ??  ?? Nekoliko juniora Zrinjskog pokazalo potencijal protiv Midtjyllan­da
Nekoliko juniora Zrinjskog pokazalo potencijal protiv Midtjyllan­da
 ??  ?? Vratar Zrinjskog Ivan Brkić
Vratar Zrinjskog Ivan Brkić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia