Večernji list - Hrvatska

Slučaj “Jazvin” riješen, prijete druge suspenzije

- R. I.

je jučer uplatio dug bivšem igraču Salku Jazvinu, tako da Zeničani ne bi trebali imati problema s igranjem utakmice protiv Borca u idućem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovin­e.

Zenički klub bio je dužan Jazvinu 5659 KM, a imali su rok do 26. studenog da isplate novac bivšem igraču, no to nije učinjeno do jučer. Ipak, klub s Bilina polja jučer je uplatio dug, a iako su prekoračil­i rok, ne bi trebali imati problema s odigravanj­em utakmice protiv Borca.

Tajnik Čelika Ismar Huskić potvrdio je za Mondo da dugovanja prema Jazvinu do jučer nisu bila izmirena zbog tehničkih potešFK koća te kako se u ovom slučaju bespotrebn­o diže panika. Huskić tvrdi kako se trenutačno utvrđuje stvarno stanje i kako ga ne bi začudilo da uskoro dođu nova dugovanja na naplatu i suspenzije, ali kako će Uprava raditi na tome da riješi te probleme.

- Tih 95.000 maraka uplaćeno je za pet osoba kojima se dugovalo. Očekujem da će biti još nekih suspenzija, ali ne bih o tome. U tijeku je revizija u klubu, fizičke i pravne osobe dostavljaj­u dokumentac­iju da se utvrdi do 1. prosinca stvarno stanje. Poslije toga će predsjedni­k s upravnim odborom odlučiti kako će se raditi po prioriteti­ma - zaključio je Huskić u izjavi za Mondo.

Čelik je zbog problema s dugovanjim­a već izgubio službenim rezultatom 3:0 utakmicu od Željezniča­ra koja se nije ni odigrala. Naknadno je klub kažnjen i oduzimanje­m tri boda. Ako se ponovi isti scenarij i Čelik zbog dugovanja propusti još jednu utakmicu, to bi automatski značilo njegovo izbacivanj­e iz Premijer lige. Susret Čelik - Borca zakazan je za nedjelju s početkom u 13 sati na Bilinu polju.

ČELIK JE PREMA SALKU JAZVINU JUČER IZMIRIO DUG KOJI JE IZNOSIO NEŠTO VIŠE OD 5500 MARAKA

 ??  ?? Zenički Čelik potresaju brojni problemi
Zenički Čelik potresaju brojni problemi

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia