Večernji list - Hrvatska

Rahimić napustio klupu, novi trener Šolbić

- R. I.

Mladost iz Doboja kod Kaknja ponovno je, drugi put ove sezone, ostao bez trenera jer je dosadašnji trener Ibro Rahimić dogovorio sporazumni raskid ugovora - kazao je u izjavi za Fenu sportski direktor kluba Enes Bistrivoda.

Sporazumni raskid

Rahimić se, navodno, odmah zaputio u Švicarsku, gdje mu se nalazi obitelj.

- Predsjedni­k Mensur Mušija i trener Rahimić sporazumno su dogovorili raskid suradnje. Trener je, kako mi je prenio predsjedni­k, objasnio kako se od svega umorio jer je prije toga imao teško razdoblje i u Veležu. Rahimić je kazao kako se zaželio i svoje obitelji jer je nedavno dobio i unuku - kaže Bistrivoda, koji najavljuje kako će u međuvremen­u biti zakazan i trening, kao i sastanak s igračima.

Tada će se, kako najavljuje Bistrivoda, znati hoće li netko preuzeti kormilo od dosadašnje­g trenera Rahimića, koji je otišao dva kola prije kraja prvog dijela

MLADOST ĆE S NOVIM TRENEROM ŠOLBIĆEM NASTOJATI PRONAĆI IZLAZ IZ REZULTATSK­E KRIZE

sezone. Sastanak će, najavljuje Bistrivoda, voditi predsjedni­k Mušija.

Pronašli rješenje

- Kakanjski trener, profesor Fahrudin Šolbić novi je šef stručnog stožera nogometaša Mladosti iz Doboja kod Kaknja, koja se razišla s Mostarcem Ibrom Rahimićem kazao je za Fenu predsjedni­k tog kluba Mensur Mušija.

Mladost iz Doboja kod Kaknja trenutačno s 13 bodova zauzima pretposlje­dnje, 11. mjesto na premijerli­gaškoj ljestvici te ima tri boda manje od Slobode i Čelika, koji su trenutačno “iznad crte” koja osigurava ostanak u nogometnoj Premijer ligi BiH i u idućoj sezoni.

 ??  ?? Ibro Rahimić ove sezone vodio Velež i Mladost u Premijer ligi
Ibro Rahimić ove sezone vodio Velež i Mladost u Premijer ligi

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia