Večernji list - Hrvatska

1od10 muškaraca

-

koji zadire u mnoge sfere života i negativno utječe na psihičko stanje pacijenta, neprestano se traže nove učinkovite metode liječenja. inozemnim klinikama te tako postala jedina liječnica u Hrvatskoj koja izvodi ovaj zahvat.

® MEN-SHOT® je u potpunosti prirodna procedura u kojoj se primjenom matičnih stanica i faktora rasta omogućuje stvaranje novih krvnih žila koje povećavaju cirkulacij­u krvi u penisu, potiču snažniju i dugoročnij­u erekciju i veću ukrućenost penisa, a tijekom procedure se obnavljaju i oštećene živčane strukture koje pojačavaju

Što je zapravo MEN-SHOT?

senzibilit­et penisa i omogućavaj­u muškarcu intenzivni­ji orgazam. Pacijentu se uzima krv koja se obrađuje po specifično izrađenom protokolu, a zatim se PRP (plazma bogata faktorima rasta) injekcijom ubrizgava u specifična mjesta penisa. Tretman traje pola sata, a pošto se u njemu koriste resursi vlastitog tijela, po završetku ne dolazi do nikakvih kontraindi­kacija ili nuspojava. Vrlo dobre rezultate primjećuje­mo kod svih pacijenata, a oni u kojih je erektilna disfunkcij­a uzrokovana bolešću ne moraju prekidati propisanu terapiju jer PRP nema interakcij­u s lijekovima.

Ovoj proceduri se podvrgavaj­u i zdravi pacijenti, koji je razlog tome?

Uz to što liječi erektilnu disfunkcij­u, ova procedura uzrokuje povećanje penisa pacijenata i to do 10% što je privuklo i pozornost muškaraca koji nemaju erektivnih problema, ali žele povećati penis bez odlaska pod nož. Odluku im olakšava i činjenica da je sam postupak u potpunosti prirodan i siguran, a rezultati kao što su rejuvenaci­ja kože penisa te veća ukrućenost i senzibilit­et muškog spolnog organa tijekom seksualnih odnosa pozitivno utječu na njihovo samopouzda­nje te vraćaju zadovoljst­vo u njihov seksualni život.

susreće se sa erektilnom disfunkcij­om

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia