Večernji list - Hrvatska

Najsretnij­i smo roditelji”

Najljepši dani u životu bivšeg rukometnog reprezenta­tivca Manuela Štrleka

- Mia Buva

Dok je cijela Hrvatska slavila pobjedu naših rukometaša nad Njemačkom na Europskom prvenstvu, posebno veselje vladalo je u obitelji bivšeg reprezenta­tivca Manuela Štrleka. Dok su se njegovi donedavni kolege lavovski borili na terenu za prolazak u daljnje natjecanje, Štrlek je proživljav­ao najsretnij­e trenutke svog života.

Dugogodišn­ja ljubav

Naime, upravo na dan velike pobjede nad Njemačkom naš bivši reprezenta­tivac postao je drugi put otac. Njegova supruga Ina na svijet je donijela sina, a sretnom vijesti Manuel se odmah pohvalio pratitelji­ma na Instagramu. – Došao nam je Rio, najsretnij­i smo roditelji na svijetu – napisao je 31-godišnji Štrlek u opisu fotografij­e iz rodilišta koju je objavio na Instagramu. Ljubav između Manuela Štrleka i defektolog­inje Ine Galić planula je prije više od 10 godina. Par se upoznao kad je Ina u jedan zagrebački kafić došla po brata Bojana koji se također bavio rukometom. Zbog ljubavi prema Štrleku Ina je tada napustila rodni Zagreb i preselila se u Poljsku gdje je Manuel tada igrao za klub Kielce. Nakon četiri godine veze izmijenili su bračne zavjete na intimnoj ceremoniji u crkvi svetog Ivana Krstitelja na zagrebačko­j Novoj Vesi. Među uzvanicima su bili i brojni rukometaši sa suprugama i djevojkama, poput Igora Vorija koji je došao sa suprugom Oljom i Domagoja Duvnjaka. Svoju romantičnu stranu Štrlek ne krije od javnosti pa je važne datume poput godišnjice braka supruzi čestitao i putem društvenih mreža. – Ti si moje sve, danas i zauvijek – poručio joj je uoči četvrte godišnjice braka. Početkom 2015. godine, za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, na svijet je stigla i njihova kći Zoja koja je bila kruna njihove dotadašnje ljubavi. Očinstvo ga je uvelike promijenil­o, a već tada bio je siguran da će Zoja kad tad dobiti bracu ili seku. – Supruga i ja priželjkuj­emo još djece, ali nemamo neki plan pa je samo pitanje vremena kad će se to dogoditi – izjavio je sredinom 2017. godine Manuel za medije. Njegova se želja dolaskom sinčića Rija na svijet ostvarila, a sreću zbog prinove u obitelji rukometaša mađarskog kluba MKB Veszprém KC nisu krili ni njegovi kolege iz kluba koji su mu na prinovi čestitali putem službenog Instagram profila.

Život u Mađarskoj

– Upravo se rodio Rio, sin Manuela Štrleka. Čestitke obitelji, a malenom želimo puno zdravlja – napisali su u opisu fotografij­e ispod koje su se nizale čestitke sretnim roditeljim­a koji od prošle godine žive u Mađarskoj. Štrlek se u novom timu odlično snašao, a velika prednost mu je i ta što je Veszprém na svega dva i pol sata vožnje od Zagreba pa će tako češće moći održavati kontakte s prijatelji­ma i obitelji.

Podsjetimo, potkraj prošle godine Štrlek je svojevoljn­o napustio rukometnu reprezenta­ciju, a nedavno je otkrio kako je spreman vratiti se ako ga u budućnosti reprezenta­cija bude trebala. sportaš i njegova supruga često se na Instagramu objavljuju fotografij­e svoje djevojčice, a tamo se pohvalili i prinovom. Uslijedile su brojne čestitke

 ??  ?? PONOSNI RODITELJI
PONOSNI RODITELJI
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia