Večernji list - Hrvatska

Poziv maturantim­a za prijavu S aplikacijo­m e-Pripreme lakše na državnu maturu

-

Grad Sveta Nedelja u suradnji s tvrtkom educirajme.com svim zainteresi­ranim maturantim­a s područja grada Svete Nedelje omogućit će korištenje web-aplikacije ePripreme za državnu maturu kako bi se mogli kvalitetno i pravodobno pripremiti za uspješno polaganje državne mature i upisati na željeni fakultet. ePripreme omogućuju korisnicim­a da se u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu ili uređaju (mobitel, tablet, računalo) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup stvarnim ispitima iz prijašnjih godina, i to iz svih predmeta i na svim razinama.

Oni koji koriste aplikaciju imat će mogućnost korištenja ispita u obliku kvizova i moći će “polagati” sve predmete više i niže razine s ljetnih i jesenskih rokova te usporediti rezultate s ostalim maturantim­a koji koriste aplikaciju, kao i vidjeti ispis postotka svih riješenih ispita.

Da bi se aplikacija stavila na korištenje korisniku, mole se svi zainteresi­rani maturanti da se ispunjavan­jem obrasca koji se nalazi na webu Grada Svete Nedelje prijave Gradu Svetoj Nedelji za korištenje ove aplikacije.

Prijaviti se mogu slanjem e-maila na info@grad-svetanedel­ja.hr ili osobnom dostavom na urudžbeni zapisnik (soba br. 9, I. kat). Može se poslati i poštom na adresu: Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedelja, i to najkasnije do 10. ožujka kako bi se osigurao pristup aplikaciji e-Pripreme za državnu maturu.

 ??  ?? Učenici koji upotreblja­vaju aplikaciju imat će mogućnost rješavanja ispita u obliku kvizova i moći će “polagati” sve predmete više i niže razine s ljetnih i jesenskih rokova
Učenici koji upotreblja­vaju aplikaciju imat će mogućnost rješavanja ispita u obliku kvizova i moći će “polagati” sve predmete više i niže razine s ljetnih i jesenskih rokova

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia