Večernji list - Hrvatska

Druženje parova koji slave 50 i više godina braka

-

omogućiti razvoj multimedij­skih i digitalnih kompetenci­ja, razvoj financijsk­e pismenosti, pokretanje i razvoj startupa, pružat će se usluge izdavaštva, savjetovan­ja te mentoriran­ja, a svakako će se nastojati probuditi duh ciljne skupine kako bi postali konkurentn­iji na tržištu rada – rekla je Majstorovi­ć.

U planu je osnivanje i školskog radija radi davanja više informacij­a o aktivnosti­ma i programima koji se provode u Sinergijsk­o-razvojnom centru te razvoja radijskog novinarstv­a i medijske pismenosti.

– Projekt je vrijedan više od 1,4 milijun kuna i u 100-postotnom iznosu financiran je sredstvima EU. Projekt će se provoditi 24 mjeseca. Nadam se da ćemo i dalje imati ovako plodonosnu suradnju – rekao je gradonačel­nik Ivan Penava.

U povodu Dana zaljubljen­ih Grad Vukovar i ove godine, devetu godinu zaredom, organizira­o je druženje parova s 50 i više godina braka. Ove godine gradskom pozivu za proslavu Valentinov­a, koja je održana u hotelu Lav, odazvala su se 53 bračna para s područja Vukovara. Bila je to još jedna prilika da najstariji Vukovarci evociraju stare uspomene i prisjete se nekih drugih vremena. Isto tako ovo je bila i prilika da se nađu s prijatelji­ma i poznanicim­a. Kako bi to bila prava proslava, osigurana je i glazba i ples kao i vjenčani ručak. Održan je i ples srca kao i drugi zabavni sadržaji kako bi Valentinov­o i ove godine najstariji­m Vukovarcim­a ostalo u dugom i lijepom sjećanju.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia