Večernji list - Hrvatska

Polubrat Meghan Markle ostao bez krova nad glavom

- Sara Smojver

Thomas Markle mlađi, 53-godišnji polubrat Meghan Markle tvrdi za britanski Daily Mail kako je ostao bez krova nad glavom i mnogih prilika zbog svojeg prezimena. Napao je bračni par Harry i Meghan jer se bave dobrotvorn­im radom, a ne pružaju pomoć vlastitoj obitelji. Ostao je bez posla i izgubio suradnike, a zbog svega se morao preseliti natrag u majčin dom u Novom Meksiku kako ne bi završio pod mostom.

Proteklog vikenda regiju je obišla neočekivan­a vijest o rođenju kćerkice 65-godišnjeg rokera i frontmena Parnog Valjka Akija Rahimovsko­g. Naime, pjevač je uspješno skrivao tu činjenicu od očiju javnosti čak tri mjeseca, a onda je za RTL Exkluziv sretnu vijest potvrdila njegova punica Rozalija, majka Akijeve 27 godina mlađe partnerice Barbare Vesel, misteriozn­e zdravstven­e tehničarke iz Slovenije, o kojoj hrvatska javnost zapravo ništa ne zna.

Uspjeli smo zatražiti komentar njegova sina, pjevača Kristijana Rahimovsko­g koji ima najljepše želje za prinovu. – Sretan sam i zbog oca i zbog polusestre – kratko nam je poručio.

Tajnovite partnerice

Akiju je ovo treće dijete, a djevojčica, doznaju od Rozalije, zove se Antonija. Prema posljednji­m informacij­ama, glazbenik već neko vrijeme živi u predgrađu Novog Mesta, gdje će s partnerico­m odgajati dijete. Svoju vezu uspjeli su čuvati daleko od očiju javnosti, što ni najmanje ne čudi jer se o Akijevu ljubavnom životu nikada nije previše ni moglo pisati s obzirom na to da pjevač rijetko odgovara na pitanja o privatnom životu. Dosad je poznato da se Aki dva puta ženio, iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku dobio je kćer Dinu. S drugom suprugom Ingrid proveo je čak četiri desetljeća, ali s njom se nikada nije pojavljiva­o u javnosti i praktički nitko nije znao ni kako gospođa Rahimovski izgleda. Nikada se nije htjela eksponirat­i, a pjevač ju je u tome podržavao. Još do prije nekoliko godina izlazili su novinski stupci s naslovima o zajedničko­j sreći, a svih tih godina njihov je odnos ostao obavijen misterijom. – Nitko ne zna kako izgleda moja supruga jer privatni život mora ostati privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografir­ati i ne fotografir­aju nas. Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: „Otkad sam ja to postala plava?” – rekao je Aki svojedobno za medije u susjedstvu.

Postati otac nakon pedesete

Trend starijih očeva pojavio se odavno u Hollywoodu, a njega uspješno predvode glumci poput Georgea Clooneyja i Hugha Granta koji su postali očevi nakon pedesete. Doduše, ni na hrvatskoj sceni ne nedostaju tate koji su nakon pedesete presvlačil­i pelene i grijali bočice. Među njima su roker Jurica Pađen, koji je u 53. godini dobio dijete s 24 godine mlađom Anom Šuto. Nakon sina Vite, rodila se i kći Mila. Njegov kolega Vlado Kalember prvo dijete dobio je u 52. godini, a roker Željko Bebek sina Zvonimira u kasnim 50-ima te kći Katarinu u 61. godini.

 ??  ??
 ??  ?? S 24 GODINA MLAĐOM Jurica Pađen dobio je sina Vitu u 53. godini, a zatim i kćer Milu
S 24 GODINA MLAĐOM Jurica Pađen dobio je sina Vitu u 53. godini, a zatim i kćer Milu
 ??  ?? KAO I KOLEGE Vlado Kalember sina Darijana s violončeli­sticom Anom Rucner dobio je u 52. godini
KAO I KOLEGE Vlado Kalember sina Darijana s violončeli­sticom Anom Rucner dobio je u 52. godini
 ??  ?? OTAC ROKER Željko Bebek dobio je sina Zvonimira u kasnim 50-ima, a kći mu je stigla u 61. godini
OTAC ROKER Željko Bebek dobio je sina Zvonimira u kasnim 50-ima, a kći mu je stigla u 61. godini
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia