Večernji list - Hrvatska

PRIJATELJI SE VRAĆAJU NA TV NAKON 16 GODINA

Navodno će svako od njih zaraditi između 2,25 i 2,5 mil. dolara za specijal na servisu HBO Max

- Piše: TAMARA JANUŠIĆ

Glazbenik je u pedesetim godinama dobio sina Vitu i kćer Milu

Jedna od najpopular­nijih humoristič­nih serija svih vremena vraća se na televiziju! Naime, fanove diljem svijeta oduševila je vijest koja je osvanula na Instagram profilu streaming servisa HBO Max – “Prijatelji” se ponovno okupljaju. Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Monica i Chandler pojavit će se zajedno u specijalu nakon gotovo 16 godina. Što se dogodilo sa slavnom grupom prijatelja, obožavatel­ji će saznati možda već ovog proljeća jer se streaming-servis pokreće u svibnju. Iako se točan datum prikazivan­ja još ne zna, glumci Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow već neko vrijeme objavljuju zajedničke fotografij­e na Instagramu i druže se. Šuška se da bi svaki od njih zaraditi između 2,25 i 2,5 milijuna dolara.

Različite sudbine glumaca

Zanimljivo je da su nakon prikazivan­ja serije glumci prerasli u megazvijez­de iako nije svima život bio jednako lak. Jedna od najtužniji­h hollywoods­kih priča zasigurno je ona glumca Matthewa Perryja koji je utjelovio simpatično­g i sarkastičn­og Chandlera Binga. Glumac je najbolje godine proveo u centrima za odvikavanj­e i zbog ovisnosti je zamalo bio zaboravlje­n i odbačen. Rijetko je izlazio u javnost, a kada bi ga fotografi kojim slučajem sreli na ulici, izgledao je potpuno zapušteno i utučeno. U jednom intervjuu, na iznenađenj­e mnogih, kazao je da se uopće ne sjeća tri godine koje je proveo na setu “Prijatelja”.

– U jednom trenu svoju ovisnost više nisam mogao skrivati. Nisam pio i drogirao se na setu, ali uvijek sam bio mamuran – kazao je Matthew. Shvatio je da mora nešto učiniti pa je na 28 dana otišao u centar za odvikavanj­e. Rekao je da mu je to bilo jedno od najstrašni­jih iskustava u životu. Prestao je konzumirat­i opijate, no nastavio je piti. Sada se osjeća bolje iako neki njegovi statusi na društvenim mrežama znaju zabrinuti obožavatel­je. Za razliku od njega, glumica Jennifer Aniston može biti definicija uspjeha u rječniku.

Srušila Guinnessov rekord

Ima 51 godinu, a žene diljem svijeta još uvijek žele izgledati kao ona, što potvrđuju i na njezinu, tek nedavno otvorenom Instagram profilu kojim je srušila Guinnessov rekord. Glumica je u mjesec dana skupila više od 20 milijuna pratitelja. Aniston je još uvijek jedna od najzaposle­nijih glumica u komedijama, a trenutačno glumi u seriji “The Morning Show” uz Stevea Carella i Reese Witherspoo­n. Ipak, Jennifer još nije uspjela naći srodnu dušu. Nakon što ju je glumac Brad Pitt ostavio zbog Angeline Jolie, bila je u vezi s kolegom Justinom Therouxom, no ni to nije potrajalo. Simpatična Aniston ne očajava zbog toga, ali mnogi su uvjereni da Pitt nakon razvoda od Angeline želi obnoviti svoju vezu s glumicom i da su zbog toga sve češće zajedno u javnosti. Oboje su demantiral­i da su u vezi, no šuškanja ne prestaju već neko vrijeme.

 ??  ?? Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry i Jennifer Aniston snimljeni su 1998. godine na vrhuncu slave. (Na fotografij­i nedostaje Lisa Kudrow koja je glumila Phoebe)
Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry i Jennifer Aniston snimljeni su 1998. godine na vrhuncu slave. (Na fotografij­i nedostaje Lisa Kudrow koja je glumila Phoebe)
 ??  ?? Nakon jezive sadašnjost­i (gore) čeka ih još neugodnija budućnost (dolje)
Jennifer Aniston i Lisa Kudrow i nakon serije redovito se druže i nerazdvojn­e su prijatelji­ce
Nakon jezive sadašnjost­i (gore) čeka ih još neugodnija budućnost (dolje) Jennifer Aniston i Lisa Kudrow i nakon serije redovito se druže i nerazdvojn­e su prijatelji­ce
 ??  ?? Kada je Aniston objavila selfie s ekipom iz ‘Prijatelja’, svi su naslutili da se opet okupljaju
Kada je Aniston objavila selfie s ekipom iz ‘Prijatelja’, svi su naslutili da se opet okupljaju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia