Večernji list - Hrvatska

Dinamovci u posjetu tvornici čokolade i na Plavoj noći

-

Malo tko je mogao očekivati da će nakon prve četiri utakmice u proljetnom nastavku nogometne nam sezone biti dosta burno u Dinamu. Prvo je bura “burno” odnijela plavima kup, poraženi su na Rujevici od Rijeke u četvrtfina­lu kupa, a onda je stigao i poraz plavih u Osijeku. I ne samo gubitak bodova, donio je taj sraz na Dravi i prve sumnjičavc­e u trenera Nenada Bjelicu, teško se ozlijedio Dino Perić kojeg sigurno ove sezone nećemo gledati zbog tog nesretnog koljena. Dobili su plavi i tri crvena kartona, s travnjaka su morali Emir Dilaver i Petar Stojanović, a s klupe Nenad Bjelica.

U međuvremen­u su Stojanović i Dilaver kažnjeni s utakmicom zabrane nastupanja, a Bjelica je dobio mjesec dana “izgona” s plave klupe. I dok Stojanović i Dilaver danas neće smjeti zaigrati protiv zaprešićko­g Intera koji vodi nekadašnji igrač Dinama Željko Petrović, Bjelica će se pred početak susreta moći pozdraviti s novim strategom Zaprešićan­a jer kazna treneru Dinama još nije pravomoćna, a do tada Bjelica može sjediti na klupi.

Odveo je Belica svoje igrače i u tvornicu čokolade, u Krašu su plavi uz poslastice mogli vidjeti i kako se radi na traci u tri smjene za 6000 kuna plaće. I jučer navečer prije utakmice s Interom mogli su se malo opustiti, u Maxi pubu pored stadiona upriličena je bila “Plava noć”, druženja igrača prve momčadi s legendama kluba, s navijačima...

No protiv Intera plavi baš ne mogu biti opušteni, morali bi imati grč u želucu nakon ta dva spomenuta poraza, ali i motiv da od sebe malo odmaknu kritičke tonove koji su zadnjih dana sjedali na njihov račun, uz sve one silne kune koje zarađuju.

– Vjerujem da će momčad danas pokazati svoje pravo lice. A kad je u takvom izdanju, onda vjerujem da smo i blizu pobjede protiv Intera koji je momčad s glavom i repom, s novim trenerom pokazuje novu energiju i morat ćemo biti koncentrir­ani svih 90 minuta – rekao je Bjelica.

 ??  ?? BRUNO PETKOVIĆ Napadaču Dinama bilo je zabavno u tvornici čokolade
BRUNO PETKOVIĆ Napadaču Dinama bilo je zabavno u tvornici čokolade

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia